V Apartmáne Nostalgia Luxury **** vás čaká dokonalá kúpeľná dovolenka. Ubytujete sa v centre mesta, pár krokov od všetkých slávnych kolonád a historických pamiatok. Perfektne si odpočiniete v kúpeľoch, ale aj priamo v apartmáne, k dispozícii totiž budete mať masážnu vaňu a privátnu saunu. Každý deň navyše začnete skvelými raňajkami v kaviarni Bagel Lounge a ak patríte ku gurmánskym nadšencom, máme pre vás dobrú správu, v okolí nájdete mnoho vychýrených karlovarských reštaurácií.

O ubytovaní

Apartmán Nostalgia Luxury **** nájdete v centre Karlových Varov, vedľa Námestia republiky a kúsok od stanice. Na dosah tak budete mať všetky slávne historické pamiatky aj tradičné kúpele. Pokiaľ si chcete spraviť prechádzku po kolonádach, začnite v Dvořákových sadoch (900 m) so Sadovou kolonádou, kde vyviera Hadí a Sadový prameň. Ďalej pokračujte pozdĺž rieky k Mlynskej kolonáde (1,3 km), Tržnej kolonáde (1,5 km) a Vřídelnej kolonáde (1,7 km).

Ak vám počasie bude priať, navštívte tiež neďalekú vyhliadku Jelení skok (1,6 km) a prejdite sa k rovnomennej stanici lanovky, ktorá vás vyvezie k rozhľadni Diana (2,5 km). V areáli rozhľadne sa bude páčiť najmä deťom, je tu totiž Minizoo a motýlí dom Papilonia. Skúsení výletníci sa môžu vydať do zvernice Svatý Linhart (2,5 km) a pozrieť sa na daniele a diviaky. Alebo sa od rozhľadne Diana vráťte lanovkou späť do mesta, dolná stanica je hneď pri Grandhoteli Pupp (2,2 km).

Pre zvedavých je tu tiež sklárske múzeum Moser (3,1 km), kde si môžete popozerať a prípadne aj vyskúšať tradičné postupy sklárskeho remesla. Alebo sa vydajte do múzea Becherovky (160 m), ktoré sa niekedy prezýva aj „trinásty karlovarský prameň“. Nielen v zime môžete navštíviť aj Vianočný dom (4 km), kde nájdete Múzeum Vianoc, Múzeum medvedíkov s najväčšou zbierkou medvedíkov v Českej republike, Čarovné mestečko, kaviareň a predajnú výstavu.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v luxusnom apartmáne s interiérom v novo-rokokovom štýle. K dispozícii budete mať plne vybavenú kuchyňu s umývačkou, dve samostatné spálne a obývaciu izbu s plochou televíziou a rozkladacou pohovkou. Všetky izby sú vybavené dobovým nábytkom a atmosféru dopĺňa kachľová pec či krb. Súčasťou apartmánu je kúpeľňa s masážnou vaňou, práčkou, fénom a infrasaunou. Dokopy apartmán ubytuje až 8 osôb na 5 lôžkach a 3 prístelkách.

Na čom si pochutnáte?

Na raňajky si každé ráno pochutnáte na skvelej plnenej žemli z kaviarne Bagel Lounge. Vďaka umiestneniu v centre mesta to navyše budete mať iba pár krokov k vynikajúcim reštauráciám, kam môžete zájsť na obed alebo na večeru. Obľúbená je napríklad reštaurácia Becherplatz (160 m), v ktorej vám naservírujú slávnu karlovarskú knedľu a iné české špeciality. Ak preferujete zahraničnú kuchyňu, vyskúšajte taliansku reštauráciu Roma (210 m) alebo ázijský podnik Dawok (290 m).

Kde budete relaxovať?

Priamo v apartmáne si môžete vytvoriť vaše privátne spa, v kúpeľni totiž nájdete infrasaunu a masážnu vaňu. Stačí pridať sviečky a relaxačnú hudbu a budete sa cítiť ako v luxusnom wellness centre. Nebola by to ale návšteva Karlových Varov, keby ste nevyskúšali aspoň jedny kúpele. Kúsok od apartmánu nájdete napríklad Alžbětiny lázně (400 m), kde môžete vyskúšať plavecký bazén, relaxačný bazén, infrasaunu, soľnú jaskyňu alebo rôzne liečebné a skrášľujúce procedúry, napríklad masáže, kúpele a zábaly.

Apartmán Nostalgia Luxury ****

Apartmán Nostalgia Luxury ****

Dr. Davida Bechera 907/27 , Karlovy Vary
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Tomáš Mareček IČ: 61762491


737733247

apartmanynostalgia@gmail.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 250 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,1 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,4 km
Zastávka
0,4 km