Užite si južnú Moravu, krásny NP Podyjí aj parádne Znojmo. Z Penziónu U Hrádku **** to budete mať ku všetkým atrakciám naozaj kúsok. Čaká vás ubytovanie v komfortnej izbe, chutné raňajky formou bufetu a raz aj degustačné menu s tromi chodmi. Pre milovníkov relaxácie je tu potom vonkajšia vírivka s privátnou zónou!

O ubytovaní

Penzión U Hrádku **** sa nachádza v malebnej juhomoravskej dedinke Lukov uprostred kúzelnej prírody Národného parku Podyjí. Množstvo atraktívnych výletných cieľov a pokojná atmosféra robia z tejto lokality ideálne miesto na vašu dovolenku.

Okolím penziónu vedie rozvetvená sieť cyklotrás, po ktorých sa dostanete napríklad k zrúcanine hradu Nový hrádek (3 km), k romantickému hradu Bítov (30 km) alebo na vyhliadku Králův stolec (10, 5 km), z ktorej sa pred vami otvorí úchvatný výhľad na hladinu Znojemskej priehrady a do širokého okolia Národného parku Podyjí. V neďalekom historickom meste Znojmo (12 km) môžete navštíviť Znojemský hrad, radničnú vežu, monumentálny Loucký kláštor alebo absolvovať veľmi zaujímavú exkurziu do znojemského podzemia. Za návštevu stojí aj najmenšie rakúske mesto Hardegg (7 km) s krásnym hradom a čistým prírodným kúpaliskom.

Za horúcich letných dní si užijete parádne kúpanie v zatopenom lome Mašovice (10 km). Za dokonalým relaxom a skvelými kúpeľnými službami vyrazte do rakúskych termálnych kúpeľov Laa and Der Thaya (49 km) ležiacich hneď pri hraniciach.

Kde budete spať?

Penzión sa skladá z troch budov rozmiestnených v nádhernej záhrade. Na vás tu čaká ubytovanie v dvojlôžkovej izbe, kde si užijete pokojný a osviežujúci spánok v luxusnej dizajnovej posteli so zdravotným matracom. Teplotu vzduchu je možné pohodlne regulovať pomocou klimatizácie a individuálne nastaviteľného zateplenia. K vybaveniu ďalej patria zatemňovacie žalúzie, WiFi pripojenie, televízia, minibar, mikrovlnná rúra, rýchlovarná kanvica a trezor. Vo vlastnej kúpeľni nájdete set kvalitnej kozmetiky a fén.

Na čom si pochutnáte?

Každé deň pobytu zahájite tým najlepším možným spôsobom - bohatými raňajkami vo forme bufetu. Čaká na vás napríklad výborná káva, domáci chlieb a pečivo, domáca paštéta, nátierky, vajíčka od sliepok z okolia a med od miestnych včiel. Všetky jedlá sa pripravujú z kvalitných lokálnych surovín. Radi tu vyjdú v ústrety hosťom s bezlepkovou či bezlaktózovou diétou či vegetariánom a vegánom.

Kde budete relaxovať?

K dokonalému relaxu skvele poslúži luxusná vírivka pre až 4 osoby so samostatnou privátnou odpočinkovou zónou.

Cestujete s deťmi?

Personál vám ochotne zapožičia vybavenie a hračky pre deti. V záhrade je pre malých hostí pripravené ihrisko so šmykľavkou, hojdačkami, pieskoviskom, preliezačkami.

Penzion U Hrádku ****

Penzion U Hrádku ****

Lukov 25 , Lukov
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Jan Řehoř IČ: 67030131


+420 603 757 990

info@penzionuhradku.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 250 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od jazera
5 km
Zastávka
0,8 km