Keď do Krkonôš, tak rovno do Špindlerovho Mlýna, odkiaľ to budete mať ku všetkým atrakciám na dosah. V Hoteli Esprit *** si užijete chutné raňajky alebo rovno polpenziu. K dispozícii je aj stolný tenis, bedminton, petang a fitness centrum. V lete dobre padne vonkajší bazén.

O ubytovaní

V romantickom údolí Svatý Petr v tej najkrajšej časti Špindlerovho Mlýna nájdete Hotel Esprit ***. Ten je tvorený tromi budovami – dve slúžia na ubytovanie a relaxáciu (Hotel Kamenka a Hotel Stráž), tretia je potom hlavná budova, ktorá je určená na stravovanie a zábavu a nachádza sa v nej aj recepcia.

Na dosah budete mať Krkonošský národný park plný turistických lákadiel. Vydajte sa na Vyhliadka Krakonoš (4,1 km), k Dlouhému vodopádu (7 km) či k miestu s názvom Rennerova studánka (15,6 km). Nesmiete vynechať ani pôsobivé prírodné úkazy, ako je 148 m vysoký Pančavský vodopád (10,5 km), 10 m vysoký Mumlavský vodopád (20 km) alebo krásne Úpske rašeliniská (15,4 km) s 9 km dlhým náučným chodníkom. Skvelý prehľad o okolitej krajine budete mať z Chodníkmi korunami stromov (34,3 km) a najmä z jej 45 m vysokej drevenej vyhliadkovej veže.

V zime vás poteší extrémna blízkosť hneď niekoľkých lyžiarskych zjazdoviek, najbližšia sa nachádza vo vzdialenosti len 950 metrov a ku ski areálu Špindlerův Mlýn dôjdete autom či ski busom do 5 minút. V okolí navyše aj niekoľko desiatok kilometrov udržiavaných bežkárskych tratí. A zostať nemusí len pri lyžiach. Na sídlisku Bedřichov nájdete mestské klzisko (4,6 km), v ski areáli Svatý Petr (2,4 km) sa vyšantíte pri snowtubingu, prejdete si najdlhšiu osvetlenú sánkarskú dráhu v Českej republike a odvážlivci môžu vyskúšať aj lezenie po ľadopádoch.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v budove Kamenka či Stráž, a to v jednej z komfortne zariadených izieb. K dispozícii sú dvoj-, troj- i viaclôžkové izby aj apartmány. Každá z 67 izieb má televíziu, telefón a vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom.

Na čom si pochutnáte?

Reštaurácia sa nachádza v hlavnej budove a pochutíte si v nej na raňajkách formou bufetu a na lahodnej večeri. K dispozícii tu je letná terasa, vonkajší gril, steakový bar, biliard a detský kútik.

Kde budete relaxovať?

V budove Stráž zavítajte do wellness centra s vírivkou, saunou a fitness centrom. V lete príde vhod vonkajší bazén.

Niečo naviac

Zabaviť sa môžete v herni s šípkami a zábavnými automatmi alebo napríklad pri hre biliard v hotelovom bare.

Hotel Esprit ***

Hotel Esprit ***

Svatý Petr 78 , Špindlerův Mlýn
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
ATANERŠ HOTELS s.r.o. IČ: 24217247


+420 499 433 468

info@hotelesprit.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 200 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 100 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detské ihrisko
Lyžiareň
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Wellness
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,8 km
Zastávka
0,7 km
Aquapark
3,6 km
Zjazdovka
1 km
Bežkovanie
1 km