Chcete si užiť netradičný pobyt v Prahe? Vyskúšajte Botel Vodník ***, ktorý kotví v prístave priamo na Vltave. Ubytovaní budete v štýlovej kajute a čakajú vás aj raňajky formou bufetu priamo na lodi. Užijete si tu aj posedenie na terase s parádnym výhľadom na centrum Prahy a okolitú prírodu.

O ubytovaní

Botel Vodník *** ponúka netradičné a štýlové ubytovanie na vodnej hladine v srdci Prahy neďaleko všetkých hlavných pamiatok. Botel kotví na ľavom brehu Smíchovského prístavu, na konci ostrova Cisárska lúka. Stačí prejsť rieku a ocitnete sa na Vyšehrade (1 km), odkiaľ je krásny výhľad na celú Prahu. Na pravom brehu Vltavy potom môžete navštíviť Tančící dům (1,5 km), Václavské námestie s Národným múzeom (3 km) či Staromestské námestie s orlojom (3,5 km).

Počas návštevy českej metropoly by ste nemali vynechať aj Karlov most (3 km), Pražský hrad (4,5 km) a Petřínsku rozhľadňu (4 km). Zástavky metra trasy B, električky a autobusu sú od botela vzdialené iba 300 m, a tak sa hromadnou dopravou ľahko dostanete napríklad do ZOO Praha a botanickej záhrady v Troji (9 km). Skvelé možnosti nakupovania ponúka blízke Obchodné centrum Anděl (1 km).

Kde budete spať?

Tešte sa na jedinečný zážitok z ubytovania na hladine rieky Vltavy. Ubytovaní budete v štýlovej izbe vybavenej klimatizáciou, WiFi pripojením a chladničkou. Súčasťou je tiež vlastná kúpeľňa s fénom.

  • Dvojlôžková izba s manželskou posteľou meria 12 m² a umožňuje prístelku. K vybaveniu izby patrí aj písací stôl a úložné skrine.

  • Dvojlôžková izba s oddelenými posteľami má plochu 10 m² a je bez možnosti prístelky. Nechýba stôl či úložné priestory.

Na čom si pochutnáte?

Reštaurácia priamo na lodi servíruje raňajky vo forme bufetu . Večer si môžete vychutnať príjemné chvíle na terase s pohárom obľúbeného nápoja a prekrásnym výhľadom na Vyšehrad.

Niečo naviac

Pre zábavu hostí sú k dispozícii spoločenské hry, stolný futbal a TV konzoly na hranie hier.

Botel Vodník ***

Botel Vodník ***

Strakonická 948/1 , Praha
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Horské chaty s.r.o IČ: 04084799


722 991 351

reservations@botelvodnik.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Domáci maznáčik za poplatok 500 Kč/pobyt
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 400 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
21 km