Vydajte sa na pobyt do Ostravy a ubytujte sa v Hosteli U Arény, ktorý ponúka cenovo priaznivé ubytovanie s dostatkom komfortu. V cene sú tiež servírované raňajky a parkovanie pri ubytovaní. Priamo pred hostelom nájdete autobusovú zastávku, a tak sa behom chvíľky dostanete aj do centra Ostravy.

O ubytovaní

Hostel U Arény sa nechádza neďaleko centra Ostravy. Významné športovo-kultúrne centrum mesta Ostravar aréna je vzdialené iba 1,5 km. Navštíviť môžete tiež areál Dolné Vítkovice (2,5 km), ktorý v kulisách unikátnej industriálnej pamiatky ponúka množstvo vzdelávacích, kultúrnych a spoločenských aktivít. Poznať najdávnejšiu miestnu históriu sa vyberte na Slezskoostravský hrad (6 km), kde je možné vidieť niekoľko zaujímavých expozícií.

Ďalšími obľúbenými výletnými cieľmi sú zoologická a botanická záhrada (8 km), Banícke múzeum Landek (9 km) či hasičské múzeum (6 km). Za nočnou zábavou sa vydajte do legendárnej Stodolnej ulice (4 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v pohodlne zariadenej dvojlôžkovej izbe s vlastnou kúpeľňou. V izbách aj v spoločných priestoroch je k dispozícii WiFi pripojenie.

Na čom si pochutnáte?

Usmievavý personál vám každé ráno naservíruje čerstvo pripravené kontinentálne raňajky.

Hostel U Arény

Hostel U Arény

U Cementárny 1337/3 , Ostrava-Vítkovice
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Quickwork s.r.o. IČ: 10771719


+420 775 762 044

uareny@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 400 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
4,9 km
Zastávka
0,3 km