Užite si parádny pobyt na Slovácku neďaleko Uherského Hradiště. Ten svoj balíček si vyberie naozaj každý - milovník vína, romantiky i odpočinku. V cene máte chutnú polpenziu a podľa balíčka tiež romantickú večeru pri sviečkach, degustačný balíček s 3 fľašami vína alebo rekondičnú masáž. Pri všetkých pobytoch si užijete neobmedzený vstup do wellness centra s bazénom, vírivkou a 3 druhy sáun.

O ubytovaní

Resort Rybníček *** je rozsiahly, moderný wellness komplex v štýle Provence. Nájdete ho v Blatnici pod Svatým Antonínkem - v lokalite, ktorá je známa svojou bohatou vinárskou tradíciou - v malebnom prostredí Bielych Karpát. V okolí sa môžete venovať pešej turistike, lyžovaniu a cyklistike.

Na kopec Svatého Antonína sa prejdete cca 40 minút, k rozhľadni Radošov zase cca hodinku. Ak vás lákajú mestá, 45 km odtiaľto nájdete Zlín, luhačovické kúpele potom 35 km.

Kde budete spať?

Štýlové izby a apartmány inšpirované francúzskou oblasťou Provence vám poskytnú všetko, čo k odpočinku potrebujete. Izby sú klimatizované a majú šatníkovú skriňu, TV s plochou obrazovkou, chladničku, písací stôl, vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a fénom.

Na čom si pochutnáte?

Rezort disponuje aj vlastnou štýlovou reštauráciou, kde sa každé ráno podávajú raňajky formou bufetu. Iste si však vyberiete aj z bohatej ponuky à la carte obsahujúcej jedlá miestnej kuchyne aj tematicky ladené špeciality pripravované z kvalitných surovín.

Kde budete relaxovať?

Máte chuť na relax? Ten vám ponúkne tunajšia luxusná wellness zóna. Oddýchnuť si môžete vo vnútornom aj vonkajšom bazéne, vo vírivke pre 4-5 osôb aj v saunách (fínska, bio a infra). Občerstviť sa môžete v minibare s možnosťou zakúpenia chladených nápojov. Pre fitness nadšencov je tu tiež fitness zóna.

Resort Rybníček ***

Resort Rybníček ***

Na Rybníčku 856 , Blatnice pod Svatým Antonínkem
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
SaZ INVEST s.r.o. IČ: 25539337


+420 703 142 924

resort@resortrybnicek.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 150 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Fitness
Minibar
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
23 km
Zastávka
1,3 km