Ubytujte sa v Bořeticiachch v parádnom trojhviezdičkovom Hoteli Kraví Hora! Budete si môcť vybrať, či vám bude stačiť izba alebo siahnete po apartmáne. Či už tak alebo onak, užijete si skvelý pobyt plný vína, moravskej prírody a wellness.

O ubytovaní

Hotel Kraví Hora, ktorý sa skladá z 3 rôznych hotelových budov, leží v slobodnej spolkovej republike Kraví Hora - štáte, kde je moc sústredená do rovnakých rúk ako vínna réva. Hotel leží priamo v areáli 290 vínnych pivníc, vaše prvé výletné kroky teda určite musia smerovať minimálne do jednej z nich. Vo vzdialenosti 1,5 km sa nachádza areál, ktorý ponúka lyžiarsky vlek, kúpalisko či paintballové ihrisko. Ak túžite po dlhšom výlete, určite sa zastavte do Hustopečí s mandľovým sadom (10 km), Lednicko-valtického areálu (20 km) a CHKO Pálava (20 km).

Kde budete spať?

Do rustikálneho poňatia budovy Hotela I a moderného štýlu Hotela II je vždy zasadený LCD televízor, WiFi pripojenie, klimatizácia (okrem bezbariérovej), chladnička, trezor, kúpeľňa so sprchou.

Hotel III s komfortnými apartmánmi sa ale nachádza na lúke pri rybníku pri ostatných budovách Hotela Kraví hora - nádherný výhľad je teda zaistený. Vnútorné vybavenie je rovnaké ako v Hoteli I a II, len kúpeľňa je navyše obložená lešteným travertínom, pričom ani jeden kus nie je rovnaký.

Na čom si pochutnáte?

Pokoj na raňajky, obed aj večeru nájdete v hotelovej reštaurácii, kde sa zameriavajú najmä na klasickú kuchyňu, ale potešia aj priaznivcov zdravého životného štýlu. Nemôže chýbať bohatá ponuka vín vybraná so sommeliérom v okolitých vinárstvach.

Kde budete relaxovať?

Hotelové wellness ponúka fínsku aroma saunu, parný kúpeľ s morskou klímou, vírivú vaňu aj tepidárium s vyhrievanými ležadlami a relaxačnou hudbou. K dispozícii vám bude tiež tím masérov.

Niečo naviac

V areáli je okrem vynikajúcej vínnej pivnice tiež viacúčelové ihrisko vrátane večerného osvetlenia s možnosťou zapožičania športového vybavenia.

Hotel Kraví Hora ***

Hotel Kraví Hora ***

Bořetice 510 , Bořetice
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Kraví Hora s.r.o. IČ: 25583646


+420 519 430 090

hotel@kravihora.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detské ihrisko
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
0,8 km
Aquapark
33 km
Zjazdovka
50 km