Užiť si Silvester luxusnejšie už snáď ani nie je možné. Hotel Barceló Brno Palace nájdete priamo v centre Brna, pýši sa 5* a ubytovaní budete v komfortnej izbe Deluxe. Tešte sa na vynikajúce raňajky formou bufetu, welcome drink aj odpočinok v saune.

O ubytovaní

Hotel Barceló Brno Palace ***** je situovaný v nádhernej historickej budove v centre Brna, ktorá je spojením klasickej elegancie a moderného dizajnu. Skvelá poloha ubytovania v kombinácii s prvotriednymi službami vám umožní spoznať moravskú metropolu v nevídanom luxuse.

Brno s jeho malebným historickým centrom budete mať ako na dlani. Iba pár krokov od hotela stojí slávna Katedrála sv. Petra a Pavla (200 m), ktorá vás nadchne zvonku aj zvnútra. Hneď pod ňou sa rozprestiera námestie Zelný trh (190 m), kde si dáte niečo dobré na jedenie v pohodovej atmosfére. Odtiaľto pokračujte na hlavné Náměstí Slobody (400 m) s brnenským orlojom, mnohými obchodmi a reštauráciami.

Ďaleko to nebudete mať ani k brnenskej dominante - hradu Špilberk (600 m), ktorý vám ponúkne nielen čarovný výhľad na mesto, ale aj zaujímavú expozíciu s komentovanou prehliadkou.

Počas svojho pobytu by ste rozhodne nemali vynechať návštevu jedinečného funkcionalistického skvostu - vily Tugendhat (2 km) zo Zoznamu UNESCO. Návštevu si kvôli veľkému záujmu radšej zarezervujte dopredu a nezabudnite si prejsť aj nádhernú záhradu pod vilou. Na prechádzku sa vydajte aj do Denisových sadov (50 m), z ktorých sa pokocháte krásnym výhľadom na mesto.

Zo vzdialenejších, ale stále dostupných cieľov, nesmiete minúť Brnenskú priehradu (10 km) alias „Prýgl“ a hrad Veveří (18 km), ktorý na vodnú plochu dohliada z neďalekého kopca. Deťom urobí radosť návšteva zoologickej záhrady (8 km) alebo Vida! science centra (2 km).

Kde budete spať?

Na výber máte z dvoch typov izieb, Deluxe a Executive. Či už u vás zvíťazí ktorýkoľvek variant, môžete sa tešiť na luxusné interiéry a komfortné vybavenie.

  • Izby Deluxe merajú 28 m² a ich interiér kombinuje moderné prvky s elegantným nábytkom. Usteľte si v extra veľkej manželskej posteli alebo na dvoch jednolôžkových posteliach. K vášmu úplnému pohodliu budete mať k dispozícii klimatizáciu, LCD televízor, WiFi pripojenie, trezor, minibar. Nebude chýbať vlastná kúpeľňa s vaňou, toaletou, fénom, županom a papučami. Nechýba ani príjemné posedenie, písací stôl a set na prípravu čaju a kávy.

  • Izby Executive sú rovnako veľké (28 m²) a okrem extra rozmernej manželskej postele či jednolôžkových postelí vám ponúknu príjemné posedenie a pracovný kút nevyhnutný pre business cesty. Chýbať nebude televízia, WiFi pripojenie, klimatizácia, set na prípravu kávy a čaju, župan, papuče či minibar. Samozrejmosťou je vlastná kúpeľňa s hydromasážnou vaňou, toaletou a fénom.

Na čom si pochutnáte?

O spokojnosť vašich chuťových buniek sa postará hotelová reštaurácia Palazoo, ktorá vás nadchne svojim jedinečným interiérom v zámockom štýle. Exkluzívny dizajn však nie je ani zďaleka jediným lákadlom, tešte sa sem predovšetkým na nevídané kulinárske umenie.

Pochutnáte si na kuchyni, ktorá kombinuje českú gastronómiu a stredomorskú tradíciu. Okúsite nevšedné špeciality, ktoré majú svoj základ v sezónnych surovinách a čo najčerstvejších ingredienciách.

Na pestrom jedálnom menu objavíte degustačnú ponuku, predjedlá, cestoviny a rizoto alebo hlavné chody, ktoré zahŕňajú ryby, morské plody či steaky. Gastronomický zážitok vylepšíte pohárom vybraného vína. Na záver si doprajte ešte dezert, zmrzlinu alebo vynikajúcu kávu.

Ľahké občerstvenie a obľúbený drink na vás čaká v lobby bare.

Kde budete relaxovať?

Po celodennom túlaní mestom vám príde vhod hotelové wellness centrum, kde na vás počká rozohriata fínska sauna. Ak si chcete dopriať poriadnu dávku rozmaznávania, vyberte si zo širokej ponuky masáží a zverte svoje telo do rúk profesionálnych masérov.

Niečo naviac

Aktívni hostia sa môžu tešiť na skvele vybavené fitness centrum otvorené 24 hodín denne. Natiahnete sa, zacvičíte si na kardio strojoch a zaposilňujete si s moderným vybavením. Aj na dovolenke môžete zostať vo forme!

Hotel Barceló Brno Palace *****

Hotel Barceló Brno Palace *****

Šilingrovo nám. 2, , Brno
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
2. DSP, s.r.o. IČ: 25614207


+420 532 156 777

brnopalace.res@barcelo.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
za 800 Kč/noc
Bezbariérovosť
Úplná
Parkovanie
Parkovanie 850 Kč/deň (nutná rezervácia vopred)

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Fitness
Konferenčná miestnosť
Prednášková sála
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
10 m
Zastávka
10 m
Aquapark
5,5 km