V pokojnej ulici Karlových Varov pod vyhliadkou Jelení skok nájdete všetko, čo od vychýreného kúpeľného mesta očakávate. V 4* Hoteli Mignon si vychutnáte polpenziu aj širokú škálu možností odpočinku. Po prechádzke karlovarskými parkami s vyhliadkami, kolonádami alebo výletoch do nemenej krásneho okolia si v Hoteli Mignon **** doprajte parádne procedúry. Tento pobyt vyžaduje uplatnenie štátneho voucheru do kúpeľov!

O ubytovaní

Hotel Mignon **** sa nachádza v nádhernej secesnej budove v pokojnej a zelenej časti Karlových Varov. Môžete tak nerušene relaxovať v nádhernej okolitej prírode a zároveň sa za pár minút chôdze dostanete k najvýznamnejším karlovarským pamiatkam. Vydajte sa za tými najkrajšími výhľadmi na kúpeľné mesto: na rozhľadňu Diana (2 km) a vyhliadky Jelení skok (2,5 km) či Rohanův kříž (1,5 km). Príjemnou prechádzkou prejdete všetky slávne kolonády, ktoré sa nachádzajú vo vzdialenosti do 1 km od hotela. Od najbližšej Mlýnskej kolonády sa cez romantickú Tržní kolonádu dostanete až na najznámejšiu Vřídelní kolonádu s prameňom Vřídlo. Pri návšteve Karlových Varov by ste rozhodne nemali minúť pôsobivú budovu Grandhotela Pupp (1 km). Obľúbené je tiež sklárske múzeum Moser (4 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v komfortnej dvojlôžkovej izbe. K vášmu pohodliu budete mať k dispozícii televízii, WiFi pripojenie a vlastnú kúpeľňu s vaňou, fénom, županmi a papučami. Nechýba ani trezor, telefón a chladnička s minibarom.

Na čom si pochutnáte?

V príjemnej hotelovej reštaurácii si ráno pochutnáte na raňajkách vo forme bufetu. Večer sa tu podávajú servírované večere s tromi chodmi s výberom z menu.

Kde budete relaxovať?

Súčasťou Hotela Mignon je vlastné liečebné centrum. V moderne vybavených a vkusne zariadených miestnostiach je poskytovaná pestrá škála procedúr. Zo širokej ponuky masáží, kúpeľov a terapií si zaiste vyberie každý. Oddýchnuť si môžete tiež v saune.

Hotel Mignon ****

Hotel Mignon ****

Sadová 55 , Karlovy Vary
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Mignon-II s.r.o. IČ: 26142775


+420 355 312 111

reservation@mignon.cz

Check In
14:00 - 18:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 100 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,6 km
Vzdialenosť od kúpeľov
2,3 km
Zastávka
0,2 km