Užite si pobyt v Českom raji, ktorý je ideálny predovšetkým pre rodiny s deťmi, pretože až 2 deti do 15 rokov majú ubytovanie aj stravu zdarma. Tešte sa na chutné raňajky, grilovanie a tiež na 2 hodiny športových aktivít ako je biliard.

Overené Travelkingom

“Na pobyte sme boli v čase pandémie covidu. Pobyt bol super lacný a v úžasnom prostredí. V okolí toho bolo toľko, že sme to ani za 4 dni nestihli. Penzión vedie pán, ktorý je na vozíčku, a spolu so svojou manželkou pre nás urobili všetko, čo nám na očiach videli. Jedlo bolo veľmi dobré - väčšinou to, čo si človek urobí doma, ale najedli sme sa skvele. Izby skromné, ale čisté, jedinou nevýhodou bolo to, že bolo všetko počuť. Penzión by si zaslúžil nejaké zveľadenie, ale okolité prostredie to úplne vyrovnalo. Jednoducho nádhera.”

Vladimír Dvořák - Obchodný tím
Osobne overené v: Auguste 2020

O ubytovaní

Penzión NEW Diana Sport & Relax nájdete v obci Zámostí - Blata priamo na okraji Českého raja v severovýchodných Čechách. Preskúmať tunajšiu prírodu bude lahoda, vydajte sa k rybníku Pařez (400 m), obľúbeným Prachovským skalám (4 km), do Jičína (8 km) a nevynechajte ani hrad Trosky (8 km) či hrad Kost (10 km). Deti určite nadchne návšteva Rumcajsovej ševcovny (10 km). Chcete spoznať Český raj z novej perspektívy? Skúste let balónom, ktorý vám v tomto útulnom penzióne radi zariadia.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v pohodlných dvoj-, troj- a štvorlôžkových izbách s WiFi pripojením a vlastnou kúpeľňou. Tri izby majú navyše terasu s výhľadom na bazén.

Na čom si pochutnáte?

V reštaurácii si pochutnáte na raňajkách a večerách formou bufetu, na tradičnej českej aj miestnej regionálnej kuchymi. Reštaurácia je pripravená aj na vegetariánov a alergikov.

Kde budete relaxovať?

V Penzióne sa môžete oddať tiež niektorej z relaxačných masáží.

Cestujete s deťmi?

Deti určite poteší detský kútik.

Niečo naviac

K dispozícii je tiež biliard a vonkajšie ihrisko s plážovým pieskom.

Penzion NEW Diana Sport&Relax

Penzion NEW Diana Sport&Relax

Blata 62 , Zámostí-Blata
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Michal Dvořák IČ: 73811238


+420 722 311 113

penziondianablata@email.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Domáci maznáčik je zadarmo
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Konferenčná miestnosť
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
0,8 km