Vydajte sa na pobyt do Žďáru nad Sázavou, ktorý nájdete v očarujúcej krajine s rybníkmi, skalami a mnohými turistickými trasami. V Hoteli Jehla *** neďaleko Zelenej hory (UNESCO) si pochutnáte na polpenzii a tiež si užijete odpočinok v soľnej jaskyni, saune či bazéne.

O ubytovaní

Chcete si oddýchnuť v objatí prírody na Vysočine? Ubytujte sa v Hoteli Jehla *** v Žďári nad Sázavou, ktorý je na dohľad od Pútnického kostola sv. Jána Nepomuckého na Zelenej hore zapísaného na zozname UNESCO. V blízkom okolí sa potom ďalej nachádza Socha Mamlasa (1,7 km), Hospodársky dvor Lyra (2,2 km) alebo Zámok Žďár nad Sázavou (2,4 km). Blízko to budete mať tiež do centra mesta (1 km) či k Pilskej vodnej nádrži (3,3 km), kde si užijete prírodné kúpanie. K najbližšiemu ski areálu Harusák to potom budete mať len 12 km.

Kde budete spať?

Na každej izbe a apartmáne je káblová televízia, WiFi pripojenie, minibar, posedenie a vlastná kúpeľňa so sprchou. Niektoré izby majú aj lodžiu.

Na čom si pochutnáte?

Na raňajkách formou bufetu a skvelej večeri si pochutnáte priamo v hotelovej reštaurácii, kde sa podávajú pokrmy českej i medzinárodnej kuchyne.

Hotel Jehla + ***

Hotel Jehla + ***

Kovářova 4 , Žďár nad Sázavou
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Žďárský hotel JEHLA s.r.o. IČ: 06935753


+420 731 150 659

recepce@hoteljehla.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Reštaurácia
Minibar
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1 km
Zastávka
100 m
Zjazdovka
11 km