Užite si pobyt v Jizerských horách netradične s riadenou degustáciou vo vínnej pivnici, welcome drinkom vo forme fľaše vína a tiež s chutnými raňajkami formou bufetu. V apartmáne sa ubytujú až 4 osoby, môžete teda vyraziť s deťmi či priateľmi.

O ubytovaní

Penzión Zaječí důl nájdete v krásnej prírode Jizerských hôr v Zaječím dole v obci Fojtka-Mníšek. Blízko to odtiaľ budete mať do Liberca (14 km) s aquaparkom, zoologickou i botanickou záhradou a krásnym pamiatkami, ale aj na zámok Frýdlant (17 km), Ještěd (25 km) a na vodnej nádrži Jozefův důl (25 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednom zo 4 izieb, ktoré sú ladené do francúzskeho štýlu Provence a nájdete v nich pohodlné lôžko a vlastnú kúpeľňu.

Na čom si pochutnáte?

Každé ráno sa tešte na raňajky formou bufetu, ktoré sa podávajú v štýlovej jedálni. V penzióne sa nachádza kuchynka, ktorú môžete podľa ľubovôle využívať a spoločenská miestnosť s kachľami, ktorá príde vhod v chladnejších dňoch. V lete zasa oceníte vonkajšiu terasu a posedenie.

Niečo naviac

Unikátom penziónu je rozhodne vlastná vínna pivnica plná kvalitného vína z južnej Moravy. Užite si tú riadenú degustáciu s občerstvením.

Penzion Zaječí důl

Penzion Zaječí důl

Pod Ostrým 100 , Mníšek okr. Liberec
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Ivan Marek IČ: 44218711


+420 739 465 634

marekzajecidul@seznam.cz

Check In
14:00 - 20:00
Check Out
8:00 - 10:00
Domáci maznáčik
za 250 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Konferenčná miestnosť

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,6 km
Vzdialenosť od jazera
2,5 km
Zastávka
0,6 km
Aquapark
7,3 km
Zjazdovka
9 km