Chcete si užiť aktívnu dovolenku plnú turistiky a bicyklovania v krásnej prírode? Vyrazte do Krušných hôr a ubytujte sa v Hoteli Boží Dar - Excalibur *** v cene máte raňajky formou švédskych stolov a večere, vstup do múzea, zapožičanie máp a úschovňu alebo servis bicyklov.

Overené Travelkingom

“Pobyt bol príjemný, izby aj ostatné interiéry boli čisté a zrekonštruované. Je tu aj skvelá reštaurácia. Hotel má výbornú polohu priamo v centre Božieho Daru, pri mestskom parku, takže je tiež skvelým východiskovým bodom ku všetkým turistickým i cyklistickým trasám v okolí, ktorých je tu naozaj nespočetné množstvo. Odporúčam, v krásnom horskom prostredí si oddýchnete aj zašportujete.”

Jozef Benovič - Obchodný tím
Osobne overené v: Júli 2021

O ubytovaní

Hotel Boží Dar - Excalibur *** vás privíta v samotnom srdci Krušných hôr, v mestečku Boží Dar. Celý hotel bol v poslednom čase rekonštruovaný, aby izby aj reštauračná časť vyhovovali požiadavkám aj tých najnáročnejších hostí.

Pre zimné športy sa v okolí nachádza niekoľko zjazdoviek rôznych obtiažností, vrátane tých pre deti, a tiež desiatky kilometrov bežeckých trás. Len 290 m od hotela nájdete Areál Novako, o kus ďalej leží Ski areál Boží Dar (500 m). Pre skutočných milovníkov zimných športov je tu potom Skiareál Klínovec (6,7 km) so 47 km zjazdoviek, U rampou, snowparkom s prekážkami a 30 km bežeckých tratí.

V lete sa spomínaný Areál Novako mení na rodinné centrum s horskými kárami, kolobežkami a Detským svetom plným atrakcií, ako je bludisko, skákacie hrady, preliezky, lanová dráha a iné. Prejsť si v okolí môžete aj chodníky ako Ježiškovu cestu (500 m) či Rašeliniská (1 km), alebo otestujte cyklistické trasy aj upravené pešie chodníky pre obľúbený Nordic Walking.

Kde budete spať?

Hotel ponúka ubytovanie celkovo v 15 izbách a 2 apartmánoch. Izby sú vybavené dreveným nábytkom, TV a kúpeľňou so sprchou a WC.

  • Malá dvojlôžková izba meria 12 m² a je vybavená oddelenými jednolôžkovými posteľami a šatníkovou skriňou.

  • Väčšia dvojlôžková izba má plochu 16 m² a nájdete v nej manželskú posteľ, stôl so stoličkami a šatníkovú skriňu.

  • Trojlôžková izba s plochou 22 m² ponúkne manželskú posteľ a samostatné jednolôžko, navyše má ešte posedenie s malou pohovkou a kreslom.

Na čom si pochutnáte?

Počas pobytu si pochutnáte v štýlovej reštaurácii Excalibur, ktorú zdobí úctyhodná zbierka historických zbraní, snáď dokonca aj meč Excalibur. Na jedálnom lístku nájdete široký výber tradičných českých jedál aj pokrmy medzinárodnej kuchyne.

Hotel Boží Dar - Excalibur ***

Hotel Boží Dar - Excalibur ***

Boží Dar E38 , Boží Dar
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Olga Truhlářová IČ: 73378127


353 815 129

hotelbozidar@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od kúpeľov
24 km
Zastávka
100 m
Aquapark
30 km
Zjazdovka
0,3 km
Bežkovanie
0,3 km