Krásna príroda a veľa zaujímavých cieľov na výlety, to je južná Morava. V Hoteli Weiss sa môžete tešiť na neobmedzenú konzumáciu vína, kredit 200 Kč/osoba/deň určený na konzumáciu v reštaurácii, ale aj na zapožičanie Nordic walking palíc a vstupenku na vyhliadkovú vežu, prípadne vstupenku na prehliadku pivovaru.

O ubytovaní

Rodinný Hotel Weiss *** sa nachádza v pokojnom prostredí vinárskej obce Lechovice na hlavnej trase Brno-Znojmo-Viedeň vedľa lechovického zámku a parku. Znojmo (16 km) pri NP Podyjí je vzdialené len 15 minút jazdy autom, za návštevu stoja tiež blízke rakúske termály Laa an der Thaya (25 km).

Kde budete spať?

Celková kapacita hotela je 33 lôžok. Ubytovaní budete v prakticky zariadenej izbe s WiFi a vlastnou kúpeľňou. V niektorých izbách je aj televízia a po predchádzajúcej dohode je možné prichystať romantickú výzdobu so sviečkami.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii si pochutnáte hlavne na raňajkách (7:30 - 10:00 hodín), poobede sa sem vráťte na posedenie pri obľúbenom nápoji, pive či víne a drobnom občerstvení.

Súčasťou hotela je pivničná vináreň so salónikom, kde sa usporadúvajú riadené degustácie.

Hotel Weiss ***

Hotel Weiss ***

Lechovice 56 , Lechovice
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
HotelWine trade s.r.o. IČ: 06180396


+420 602 222 360

weisshotel@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,5 km
Zastávka
35 m