Navštívte obľúbené dovolenkové miesto v južných Čechách - Lipno. Ubytujte sa v Penzióne N.10 Frymburk ***, pochutnajte si na domácej polpenzii a užite si všetky krásy regiónu. V cene je tiež welcome drink a zľavová Lipno Card.

O ubytovaní

Penzión N.10 Frymburk sa nachádza priamo na námestí malebného juhočeského mestečka Frymburk. Poloha iba 150 m od obľúbenej priehrady Lipno zaručuje pestré možnosti výletov aj športového vyžitia.

V bezprostrednej blízkosti penziónu sídli Múzeum Frymburk (100 m) so zaujímavou expozíciou o priehrade Lipno a jej okolí. O tunajšej faune a flóre sa niečo dozviete na náučnom chodníku Lipno, ktorý začína 650 m od penziónu. Okolím Frymburku vedie množstvo cyklistických trás a pre odvážnych je tu singltrail na Marte (300 m). Okolo priehrady vedie obľúbená okružná trasa, ktorú si môžete prejsť pešo alebo na bicykli či korčuliach. Skvelým spestrením je plavba výletnou loďou, ktorá začína priamo vo frymburskom prístavisku.

Parádnym výletným cieľom v okolí je napríklad Vítkův hrádek (22 km) alebo Chodník v korunách stromov Lipno (5 km) s celoročnou prevádzkou. Ďaleko to nebudete mať ani do Českého Krumlova (26 km), ktorého centrum s mnohými historickými budovami, hradom a zámkom je pamiatkou UNESCO.

V zime môžete vyraziť na svahy blízkeho Ski areálu Frymburk (1,4 km) alebo do Ski areálu Lipno (7 km) v neďalekom Lipne nad Vltavou.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v moderne zariadenej dvojlôžkovej izbe s vlastnou kúpeľňou. V izbe nájdete pohodlnú posteľ s kvalitnými matracmi, televízor a dostatok úložného priestoru.

Na čom si pochutnáte?

Na prízemí penziónu sa nachádza klimatizovaná reštaurácia s príjemnou záhradkou, kde sa servírujú jedlá českej aj medzinárodnej kuchyne. Chutné jedlá pripravené z kvalitných čerstvých surovín tu roznáša priateľská a usmievavá obsluha.

Každé ráno si pochutíte na bohatých raňajkách. Počas dňa je možné objednávať si jedlá zo stáleho jedálneho lístka, ktoré skvelo doplňuje široká ponuka kvalitných vín. Večera pre hostí penziónu má servírovanú podobu s možnosťou výberu.

Niečo naviac

Lipno je ideálnou lokalitou pre cykloturistiku. Bicykle si môžete požičať priamo v penzióne.

Penzion N.10 Frymburk

Penzion N.10 Frymburk

Frymburk 10 , Frymburk
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Jiří Vinecký IČ: 67961517


+420 702 090 616

frymburk.10@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
10 m
Vzdialenosť od jazera
0,5 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
8,5 km
Zjazdovka
1,5 km
Bežkovanie
1,4 km