Z Penziónu Dřevenka to budete mať len niekoľko krokov ku všetkým atrakciám aj turistickým trasám v okolí. Penzión sa totiž nachádza v samotnom centre krkonošského národného parku, pri mestečku Harrachov. A okrem štýlového ubytovania sa tu môžete tešiť aj na bohatú polpenziu.

O ubytovaní

Ubytujte sa v klasickej krkonošskej drevenici v Penzióne Dřevěnka v Harrachove, ktorá navyše v roku 2019 prešla modernizáciou. Nájdete ju len kúsok od Anenského údolia, ktoré láka na prechádzky v prírode - napríklad k známym Mumlavským vodopádom sa prejdete len cca 3,2 km. Neďaleko penziónu oceníte bobovú dráhu s lanovým parkom (150 m), pivné kúpele (300 m) alebo Ski areál Harrachov Čertova hora (800 m) a ďalšie zjazdovky - k zastávke skibusu to budete mať 100 metrov.

Kde budete spať?

V tomto nefajčiarskom rodinnom penzióne rodinného typu sa kráľovsky vyspíte v jednej z 5 útulných izieb s TV, WiFi pripojením a vlastnou kúpeľňou so sprchou a fénom. Niektoré izby majú balkón. K dispozícii vám bude tiež spoločenská miestnosť s televíziou, mikrovlnnou rúrou a rýchlovarnou kanvicou.

Na čom si pochutnáte?

V prízemí Penziónu Dřevěnka nájdete štýlovú reštauráciu, kde vás každé ráno budú čakať raňajky formou bohatého bufetu a na konci dňa večere s tromi chodmi. Keď budete mať šťastie, možno v reštaurácii zažijete i jeden z tematických večerov ako napríklad Stredoveké slávnosti hojnosti, ktoré tu majitelia organizujú.

Niečo naviac

V zime tu oceníte úschovňu lyží, v lete vás na záhrade penziónu bude lákať ohnisko na opekanie.

Penzion Dřevěnka

Penzion Dřevěnka

Nový Svět 28 , Harrachov
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Horský průvodce - Krkonoše IČ: 02241447


+420 775 119 001

azmedia@cmail.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Domáci maznáčik je zadarmo
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za poplatok 70-100 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
0,2 km
Zjazdovka
1,6 km