Aktívny pobyt s možnosťou relaxácie priamo v Harrachove neďaleko Špindlerovho Mlýna pre dvoch. Ubytovaní budete v Penzióne Eden. Tešte sa na skvelú polpenziu a tiež možnosť odpočinku s 50% zľavou v masážnej vírivke. Parkovanie pri penzióne zdarma!

O ubytovaní

V preslávenom horskom mestečku Harrachov, ktoré sa nachádza pod Čertovou horou a v obkľúčení krkonošskej prírody, nájdete útulný rodinný Penzión Eden. Či už túžite po aktívnej dovolenke plnej turistiky alebo naopak po pokojnom relaxačnom pobyte, toto je to pravé miesto. Ku známym Mumlavským vodopádom sa od penziónu prejdete len cca 3,2 km a odtiaľto sa vám rozprestiera stovka ďalších cestičiek, ktoré vás lákajú k objavovaniu za každého ročného obdobia. Neďaleko penziónu oceníte bobovú dráhu s lanovým parkom (250 m), pivné kúpele (350 m) alebo Ski areál Harrachov Čertova hora (800 m) a ďalšie zjazdovky - k zastávke skibusu to budete mať 200 metrov.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v komfortne vybavených dvojposteľových izbách s vlastnou kúpeľňou so sprchou alebo vaňou.

Na čom si pochutnáte?

V reštaurácii, ktorá je súčasťou penziónu, sa podáva polpenzia. Tešte sa na dobroty českej i európskej kuchyne. Po náročnej túre si dajte niečo dobré v bare. Počas popoludnia si tiež vychutnáte neobmedzenú konzumáciu viac ako 7 druhov kávy aj čaju.

Kde budete relaxovať?

Naložte sa priamo v Penzióne Eden do úplne novej masážnej vírivky s 69 tryskami a svetelnou terapiou. Iste si užijete aj relaxáciu v bazéne a v saune alebo si doprajete jednu z 11 masáží s parádnou zľavou. V penzióne vám radi zaistia aj vstup do soľnej jaskyne.

Penzion Eden

Penzion Eden

Harrachov 32 , Harrachov
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Horský průvodce z.s. IČ: 22899774


+420 775 119 001

azmedia@email.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Domáci maznáčik je zadarmo
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za poplatok 70-100 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Vírivka
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1 km
Zastávka
100 m
Zjazdovka
1 km