V juhomoravskej dedinke Bořetice nájdete všetko, kvôli čomu každého južná Morava neustále priťahuje a láka. Penzión U Ivana obklopený vinicami a pivnicami sa nachádza na križovatke hneď niekoľkých cyklotrás, ktoré vás dovedú ku všetkým turistickým juhomoravským pamiatkam a krásam.

O ubytovaní

V Bořeticiach na Břeclavsku je viac než 260 vínnych pivníc a väčšina sa ich nachádza pod vinársku traťou Kraví hora. A práve tu, pod stráňami s vinohradmi a marhuľovými sadmi vás privíta Penzión U Ivana. Okolo obce na vás navyše čakajú romantické zákutia, rozhľadne aj slávny Lednicko-valtický areál alebo Pálava nad novomlýnskymi nádržami. Bořetickí vinári navyše sympaticky skĺbili bohatý folklór s recesiou.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednoducho zariadenej izbe s vlastnou kúpeľňou. Dve zo šiestich izieb, ktorými penzión disponuje, majú kúpeľňu spoločnú.

Na čom si pochutnáte?

Než šliapnete do pedálov, posilníte sa v penzióne raňajkami vo forme bufetu. V pivnici s posedením si zase večer užijete degustáciu miestnych prívlastkových vín. Juhomoravskú atmosféru pokoja a pohody si vychutnáte nielen vďaka výbornému vínu, prípadným zabíjačkovým hodom, moravským tradíciám a veselicím.

Niečo naviac

Po príchode na územie Bořetíc sa ocitnete v Slobodnej spolkovej republike Kraví hora. Recesistické vinárske zoskupenie s vlastnou hymnou, znakom, zástavou, pasmi aj platidlom Kravihorec organizuje vinárske, kultúrne a recesistické akcie, ako napríklad demonštráciu vyžadujúcu zastavenie obrieho viedenského kola v Prátri, pretože ženie na vinice mráz z Viedne.

Penzion U Ivana

Penzion U Ivana

Bořetice 531 , Bořetice, okres Břeclav
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Ivan Švásta IČ: 43374395


+420 602 577 692

ivan.svasta@email.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Úschovňa bicyklov
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,9 km
Zastávka
0,9 km