Vychutnajte si čarovnú atmosféru historického srdca Európy. Pri pobyte v TOP HOTELI Praha **** si navyše užijete neobmedzený vstup do krytého bazéna, vírivky, fínskej sauny. Tešte sa aj na vynikajúcu polpenziu. Ubytovaní budete v izbe Executive či Superior.

O ubytovaní

Ako už názov napovedá, tak TOP HOTEL Praha **** nájdete v hlavnom meste Česka. Hotel je držiteľom titulu Czech Hotel Awards 2021 za najobľúbenejší hotel v Českej republike, takže si môžete byť istí tým najlepším prostredím i servisom. Priestory hotela sú zdobené freskami, vitrážami, mosadznými lustrami, vodnými fontánami a množstvom originálnych obrazov. Na recepcii vás privíta výzdoba z kamenných dosiek z ónyxu dovezených z Nepálu. Nájdete tu i plastiky a diela popredného českého fotografa Jadrana Šetlík.

Kde budete spať?

V izbách Executive (cca 45 m²) nájdete manželskú posteľ alebo oddelené lôžka a vlastnú kúpeľňu s vaňou. Do tejto izby je možné umiestniť maximálne 2 prístelky.

V izbách Superior (cca 45 m²) nie je možnosť prístelky, sú tak vhodné skôr pre páry než pre rodiny. Nájdete tu spálňu s manželskou posteľou alebo oddelenými lôžkami, pracovný stôl, jednu kúpeľňu s vaňou a ďalšiu so sprchovacím kútom.

Na čom si pochutnáte?

Hotel disponuje 4 reštauráciami a 3 barmi, kde si hostia môžu pochutnať na českej i medzinárodnej kuchyni.

Kde budete relaxovať?

Po náročnom dni si môžete oddýchnuť v čarovných priestoroch hotelového wellness centra. Nájdete tu veľký krytý bazén, vírivku, fínsku saunu, eukalyptové inhalácie a turbo solárium. Za príplatok si doprajte relaxačnú či thajskú masáž, občerstvite sa vo Wellness bare alebo skúste aqua aerobic.

Niečo naviac

Súčasťou hotela je unikátna Japonská záhrada s množstvom vzácnych drevín, jazierok a fontán.

Top Hotel Praha ****

Top Hotel Praha ****

Blažimská 1781/4 , Praha 4 - Chodov
Česká republika

+420 267 284 260

revenue@tophotel.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 500 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 140 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Kúpele
Reštaurácia
Fitness
Konferenčná miestnosť
Prednášková sála
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
10 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
8 km