Vychutnajte si spojenie atmosféry známeho kúpeľného mesta Mariánské Lázně a pohodlia, ktoré ponúka miestny wellness Hotel Krakonoš ***. Tešte sa na raňajky či polpenziu, vstup do bazéna a soľnej jaskyne, na liečebnú procedúru a balíček plný zliav.

O ubytovaní

Hotel Krakonoš *** stojí v tichej lokalite neďaleko centra Mariánskych Lázní. Ubytujete sa v obklopení sviežej zelene, ktorá priamo nabáda k príjemnej rekreácii či už s partnerom, alebo s rodinou. Pred hotelom sa nachádza park s možnosťou príjemného posedenia na lavičkách, ktorý sa nazýva Sochársky rozprávkový raj. V okolí nájdete aj množstvo výletných cieľov, ktoré budú príjemným spestrením vašej relaxačnej dovolenky.

Centrum Mariánskych Lázní sa rozprestiera necelé tri km od hotela a jeho návšteva je pri pobyte v Hoteli Krakonoš takmer povinnosťou. Uchváti vás nádherná Spievajúca fontána (2,9 km) s priľahlou kolonádou Maxima Gorkého, ktorá sa pýši unikátnou liatinovou konštrukciou z 19. storočia. Prezriete si secesné domy v kúpeľnej štvrti a impozantné kúpeľné pavilóny. Čo stavba, to klenot. Prechádzka po centre Mariánskych Lázní pre vás bude nezabudnuteľným zážitkom, nech už vás kroky zavedú kamkoľvek.

Svoje zdravie utužíte pitnou kúrou. Doprajte si napríklad liečivú silu Křížového alebo Rudolfovho prameňa. Energiu vám dodajú aj prechádzky po kolonáde a parkoch, ktoré poskytujú príjemné miesto na odpočinok. Tunajší pokoj, ticho a pohodová atmosféra pôsobí blahodarne na telo aj na dušu. Mariánske Lázně navyše v nedávnej dobe získali titul klimatických kúpeľov, a na liečenie tak teraz využívajú komplexné zdroje – minerálnu uhličitú vodu, prírodné CO2 pre plynové injekcie, peloidy a teraz aj klímu.

O zaujímavé miesta nie je núdza ani mimo centra. Vydajte sa do prírody do zvernice Hvozd (300 m) alebo na rozhľadňu Hamelika (1,1 km). S deťmi navštívte Park Boheminium (250 m) s miniatúrami slávnych stavieb alebo sa vydajte za hranice mesta – na hrad Loket (39 km) alebo do Karlových Varov (43 km). V zime vás určite poteší možnosť lyžovania v Ski rezorte Mariánky (2 km).

Kde budete spať?

Ubytujete sa v dvojlôžkovej izbe či apartmáne s praktickým a komfortným vybavením. Vzdušnosť izbe dodávajú veľké francúzske okná s pekným výhľadom. Vždy vám bude k dispozícii vlastná kúpeľňa s vaňou alebo sprchovacím kútom, toaletou a fénom. Spoľahnúť sa môžete aj na bezplatné pripojenie k WiFi a cennosti vám radi uschovajú v hotelovom trezore.

  • Dvojlôžková izba (2+0) je vybavená manželskou posteľou alebo oddelenými lôžkami. Súčasťou izby je príjemné posedenie, písací stôl, televízia, šatníková skriňa a chladnička.

  • Apartmán (4 + 0) má manželskú posteľ a rozkladaciu pohovku, na ktorej sa vyspia ďalšie dve osoby. Ide tak o ideálne ubytovanie pre celú rodinu. Ďalej je súčasťou vybavenia posedenie, písací stôl, televízia, šatníková skriňa s dostatkom priestoru a chladnička.

Na čom si pochutnáte?

Reštaurácia je situovaná na prízemí hotela, odkiaľ je príjemný výhľad na záhradnú zeleň. Ak sa chcete občerstviť a relaxovať v prírode, môžete tak urobiť na hotelovej terase, ktorá k tomu priamo nabáda.

Pochutnáte si na českej kuchyni a vybraných špecialitách. Podávajú sa obedy a večere výberom z menu alebo ako súčasť balíčka. Do priestorov reštaurácie zavítate aj na raňajkách, ktoré sa servíruje formou teplého a studeného bufetu.

Okrem skvelej hotelovej kuchyne je pre hostí pripravený Lobby bar, kde sa nonstop podávajú alkoholické aj nealkoholické nápoje. Zájdite si sem na pohárik a oslávte bezstarostné dovolenkové dni.

Kde budete relaxovať?

Súčasťou hotela je wellness centrum so soľnou jaskyňou a vnútorným bazénom s protiprúdom, z ktorého môžete pozorovať pokojnú krajinu za oknami.

Hotel Krakonoš je neštátnym zdravotníckym zariadením. To znamená, že si tu vyberiete zo širokej ponuky najrôznejších procedúr, navyše je tu k dispozícii lekár a rehabilitačný personál.

A aké procedúry sú na výber? Napríklad plynové uhličité zábaly, inhalácia, podvodné masáže, elektroliečba, perličkové kúpele, magnetoterapia, parafín, infrasauna a samozrejme množstvo masáží. Vyskúšate si tu aj tzv. ichtioterapiu s rybičkami, ktoré vám pomôžu s príznakmi kožných chorôb.

Hotel Krakonoš *** Mariánské Lázně

Hotel Krakonoš *** Mariánské Lázně

Mariánské Lázně 660 , Mariánské Lázně
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel Krakonoš s.r.o. IČ: 25219863


+420 354 622 624

info@hotelkrakonos.eu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 230 Kč/noc
Bezbariérovosť
Úplná
Parkovanie
Parkovanie za 120 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
3 km
Vzdialenosť od kúpeľov
2,7 km
Zastávka
1,9 km
Zjazdovka
0,2 km
Bežkovanie
2 km