Vydajte sa do hotela Šiškův mlýn **** neďaleko Telče a zažite jedinečný wellness pobyt v oblasti plnej kultúrneho dedičstva UNESCO a mnoho historických pamiatok. Naviac vás čaká bowling a zľava na masáže aj golf.
Vydajte sa do hotela Šiškův mlýn **** neďaleko Telče a zažite jedinečný wellness pobyt v oblasti plnej kultúrneho dedičstva UNESCO a mnoho historických pamiatok. Naviac vás čaká bowling a zľava na masáže aj golf.

Odpočinok v mieste s jedinečnou atmosférou

Štýlový Hotel Šiškův mlýn **** len 3 km od historickej Telče je tým pravým miestom pre dovolenku plnú pohody a zaujímavých zážitkov.

Srdce areálu Šiškovho mlýna tvorí átrium - * barokový mlyn a tri pôvodne hospodárske objekty, ktoré patria ku kultúrnym pamiatkam Českej republiky**. Na výber máte z ubytovania v dvojlôžkovej izbe, mezonetovom apartmáne alebo luxusnom apartmáne. Všetky typy izieb majú vlastné sociálne zariadenie, rustikálny nábytok, TV, minibar a WiFi.

Bohaté raňajky sú podávané od 7:30 do 10:00 hodín v raňajkovej reštaurácii, od 18:00 do 23:00 hodín je vám k dispozícii bowlingová reštaurácia a bar, kde sa podávajú jedlá regionálnej kuchyne. Miestny kuchársky tím dbá na kvalitu jedál pripravovaných z miestnych surovín. Ochutnajte napríklad čerstvo uloveného pstruha!

Dopriať si môžete wellness služby hotela vrátane krytého bazéna, suchej sauny alebo mnohých typov masáží od skúsených profesionálov. V hoteli nájdete aj detský kútik, ihrisko či fitnes, k dispozícii sú aj tenisové kurty, 18 jamkové golfové ihrisko a mnoho ďalšieho.

Výlety do okolia, UNESCO, Telč aj Jihlava

3 km vzdialené mesto Telč určite stojí za dlhú návštevu, môžete si prejsť historické jadro mesta (UNESCO), navštíviť Telčský renesančný zámok alebo synagógu.

Vysočina je pretkaná množstvom turistických a cyklistických trás. Nudiť sa tu teda rozhodne nebudete.

  • Mesto Jihlava - zájdite sa pozrieť do historického jihlavského podzemia, krásnej zoo alebo na nákupy a do kina, ktoré je v City Parku . Ak chcete niečo akčnejšie, vydajte sa do krytého aquaparku s tobogánom alebo na laser game. V okolí je možnosť rôznych výletov do krásnej prírody.
  • Žďár nad Sázavou - prejdite si toto historické mesto a nezabudnite hlavne na známy pútnicky kostol svätého Jána Nepomuckého (UNESCO). Ďalšie vyžitie: bazén, kino, mnoho kaviarní a reštaurácií.
  • Veľké Dářko - Škrdlovice - vydajte sa k rybníku Veľké Dářko, známemu ako "more Vysočiny". Osviežte sa počas horúcich letných dní, alebo sa prevezte na loďke.
  • Veselý Kopec - skanzen Veselý Kopec je ideálny pre rodinný výlet. Spoznajte, ako sa žilo roľníkom na vidieku a nechajte sa očariť nedotknutou krajinou.
Hotel Šiškův mlýn ****

Hotel Šiškův mlýn ****

Vanov 21 , Vanov
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Ondřej Ptáček IČ: 67420711


+420 731 882 111

siskuvmlyn@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:30
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie