Na návštevu hlavnej českej metropoly Praha je vždy ideálny čas. Vydajte sa do najznámejšieho českého mesta aj počas jesene a ubytujte sa v Hotel-penzióne Bob***, ktorý má ideálnu polohu.
Na návštevu hlavnej českej metropoly Praha je vždy ideálny čas. Vydajte sa do najznámejšieho českého mesta aj počas jesene a ubytujte sa v Hotel-penzióne Bob***, ktorý má ideálnu polohu.

Hotel-penzión Bob*** - neďaleko centra aj prírody

Milujete Prahu? Potom by ste ju rozhodne nemali zabudnúť navštíviť aj počas jesene. Užiť si toto stovežaté mesto môžete v Hotel-penzióne Bob***. Práve odtiaľto to budete mať kúsok ako do centra (15 min. hromadnou dopravou/19 min. autom), tak aj do malebnej prírody. 

Hotel-penzión Bob*** sa totiž nachádza v prírodnej a pamiatkovej rezervácii Lysolaje a Divoká Šárka.

Penzión ponúka ubytovanie v dvojposteľových izbách, ktoré sú vybavené sociálnym zariadením, chladničkou a televízorom (iba v izbe Comfort). V celom penzióne je k dispozícii WiFi.

Jesenné výlety do okolia - príroda, Karlov most alebo cyklistika

Priamo v okolí penzióna sa môžete vydať do prírodného parku Divoká Šárka, ktorý je ako stvorený pre relaxáciu po náročnom dni. Samotné Lysolaje určite stoja za preskúmanie, miestnou zaujímavosťou je napríklad historický Fuchsův statok. Kúsok od penzióna nájdete aj liečivý prameň zvaný Housle.

Oblasť Lysolaje láka tiež k cyklistickým výletom. Bicykle si môžete zapožičať priamo v penzióne. Dá sa tu tiež rybárčiť - v prípade záujmu Vám v penzióne radi zapožičajú rybárske náčinie.

Na výlety do Prahy ale najviac lákajú mnohé historické pamiatky, zabudnúť by ste tak rozhodne nemali na tie najznámejšie, ako sú Karlov most, Pražský hrad alebo Pražský orloj. 

Pohľad na Staré Mesto si budete môcť vychutnať rovno z Lysolají. S výletmi do okolia Vám ale ochotne poradí aj personál Hotel-penzióna Bob***.

Hotel - penzion Bob

Hotel - penzion Bob

Kovárenská 2a , Praha 6 - Lysolaje
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
EMPYREAL s.r.o. IČ: 27442381


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
Check Out
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie