Zažite pravé Taliansko. Na toskánskom vidieku budete bývať vo vile Fattoria Il Santo v izbách (vrátane raňajok) či apartmánoch s kuchynkou. V cene je ochutnávka typických sladkých aj slaných talianskych delikates a neobmedzený vstup do bazéna.

O ubytovaní

Rodinná vila Fattoria Il Santo pochádza zo 16. storočia, kedy bývala farmou. Skladá sa z piatich budov a nachádza sa na toskánskom vidieku mimo rušnej cesty. V obklopení olivových hájov je tak ideálnym miestom na oddych. Za pamiatkami sa potom vydajte do blízkeho mesta Siena (35 km) alebo do Grosseta (47 km) na opačnej strane, od ktorého je more s plážami vzdialené sotva 10 km.

Kde budete spať?

Vila Fattoria Il Santo je skvelým ubytovaním tiež pre tých, ktorí chcú spoznať a zažiť pravú taliansku kultúru so všetkým, čo k nej patrí. Ubytovaní budete v izbách alebo apartmánoch zariadených v tradičnom vidieckom štýle, v ktorých vám poslúžia pohodlné postele a štýlový nábytok, a tiež vlastná kúpeľňa.

Apartmány (nachádzajú sa na prízemí alebo 1. poschodí) majú naviac kuchynský kút s chladničkou a malou mrazničkou. Niektoré z nich majú sporák.

Kde budete relaxovať?

Oddýchnuť si môžete pri bazéne, na slnečnej terase alebo len tak pod slnečníkom s výhľadom na olivové sady a okolie. Využiť môžete aj gril a ihrisko. Nechýba ani futbalové ihrisko, ping pong alebo volejbal.

Fattoria Il Santo

Fattoria Il Santo

loc. Il Santo, fraz. Iesa , Monticiano (SI)
Taliansko

Prevádzkuje spoločnosť:
Azienda Agricola Il Girasole di Calcagni Serena IČ: 123279


+39 3283 19 73 78

info@fattoriailsanto.it

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 10 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Možnosť procedúr
Detský kútik
Detské ihrisko
Baby friendly
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
100 m
Vzdialenosť od kúpeľov
2,6 km
Zastávka
6 km