Užite si dovolenku pri najväčšom talianskom jazere Lago di Garda. Tešte sa na polpenziu a neobmedzený wellness v Parkhoteli Jolanda ***, ktorý leží v mestečku San Zeno di Montagna neďaleko jazera. Platnosť do októbra.
Užite si dovolenku pri najväčšom talianskom jazere Lago di Garda. Tešte sa na polpenziu a neobmedzený wellness v Parkhoteli Jolanda ***, ktorý leží v mestečku San Zeno di Montagna neďaleko jazera. Platnosť do októbra.

Hotel na ruinách kláštora neďaleko Lago di Garda

Vyrazte na nezabudnuteľnú dovolenku do slnečného Talianska k najväčšiemu talianskemu jazeru, ktoré Vás zaručene očarí čistou vodou a veľkosťou - jazero je takmer 52 km dlhé. Ubytujte sa v Parkhoteli Jolanda***, ktorý leží v mestečku San Zeno di Montagna a len 7 km od jazera.


Parkhotel Jolanda*** je naozaj špeciálny - je postavený na ruinách historického kláštora a leží kúsok od centra.


Hotel disponuje reštauráciou a barom/kaviarňou, spoločenskou miestnosťou, výťahom, tenisovými kurtami, slnečnou terasou s lehátkami a slnečníkmi. Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe (min. 2 dospelí, max 2 dospelí + 2 deti) s vlastnou kúpeľňou so sociálnym zariadením a fénom. Každá izba má naviac SAT-TV, kúrenie, telefón a trezor.

V novom wellness centre si doprajte dostatok relaxácie. Využite neobmedzený vstup do krytého bazénu, sauny, vane so slanou vodou, whirlpoolu, Kneippovko bazéniku, parného kúpeľa, regeneračnej sprchy a fitness centra.

 

Nádherná príroda a vyžitia v oblasti Lago di Garda

Gardské jazero je najväčším talianskym jazerom, na ktorom sa romanticky rozprestierajú malé ostrovčeky. Panuje tu príjemné, stredomorské podnebie a vďaka priaznivým poveternostným podmienkam je Lago di Garda ideálnym miestom pre vodné športy ako kitesurfing, windsurfing, plachtenie a pod.  
Okolie jazera je taktiež perfektné pre výlety, či vychádzky na bicykli

V samotnom mestečku San Zeno di Montagna sa tiež nudiť nebudete. Okrem jedinečného výhľadu na jazero ponúka aktívne vyžitie pre pešiu turistiku a výlety na bicykloch.

Okolie je ideálnym prostredím pre pokojné prechádzky, najlepšie po príjemných chodníkoch uprostred olivových sadov, lesov a borov. Výletných chodníkov sú desiatky- od pobrežia jazera až na najvyššie vrcholky okolitých hôr, kde často jediná prístupová cesta vedie po horolezeckých chodníkoch.

Parkhotel Jolanda *** (CK Nic než pryč)

Parkhotel Jolanda *** (CK Nic než pryč)

Via Degli Alpini 7, San Zeno di , Montagna
Taliansko

Prevádzkuje spoločnosť:
ATF - A Travel Factory S.R.L. IČ: IT02843790210


+ 393 347 188 852

info@nicnezpryc.cz

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná