Vyrazte objavovať krásu Vysokých Tatier a ubytujte sa v obľúbenej Veľkej Lomnici v modernom apartmáne Sileas ***. Samozrejmosťou je vlastná kuchynka a možnosť ubytovania 2 až 4 osôb, takže môžete vyraziť pokojne s celou rodinou. Získate tiež zľavu do aquaparku, termálov aj na golfové ihrisko.

O ubytovaní

Apartmány Sileas sa nachádzajú v vysokohorskej obci Veľká Lomnica v obklopení nádherných vrcholov Vysokých Tatier. Táto lokalita je perfektná pre všetkých milovníkov zimných športov, cyklistiky a horskej turistiky. Iba 1,5 km od apartmánov nájdete veľké golfové ihrisko Black Stork. Vydajte sa odtiaľ zdolať najvyššie slovenské hory Gerlachovský štít (22 km), Lomnický štít (22 km) či Slavkovský štít (19 km). Najbližšie ski areály sa nachádzajú v Tatranskej Lomnici (10 km) a v obci Vysoké Tatry (12 km). Neďaleký Poprad (14 km) ponúka veľa možností kultúrneho či gastronomického vyžitia. Za návštevu rozhodne stojí obľúbený vodný park AquaCity Poprad.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v priestrannom moderne zariadenom apartmáne typu Komfort. V každom apartmáne je spálňa s pohodlnou manželskou posteľou. Súčasťou je ďalej plne vybavená kuchynská linka s chladničkou, varičom, elektrickou rúrou a rýchlovarnou kanvicou. V obývacej izbe nájdete káblovú televíziu a gauč, ktorý je možné využiť ako prístelku. Niektoré izby majú v spálni ako prístelku okrem manželskej postele ešte rozkladaciu pohovku, alebo dvojposchodové lôžko. Nechýba ani vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom a fénom. Za príplatok je možné ubytovanie v apartmáne typu Deluxe. V budove s apartmánmi je k dispozícii WiFi pripojenie.

Kde budete relaxovať?

Súčasťou areálu s apartmánmi je wellness centrum, v ktorom nájdete sauny (fínska, parná, infra) s ochladzovacím bazénikom, vírivku a relaxačnú miestnosť. Môžete si tu dopriať tiež masáž.

Cestujete s deťmi?

Pre malých hostí je k dispozícii non-stop otvorený detský kútik i vonkajšie ihrisko.

Niečo naviac

V rozľahlej záhrade okolo apartmánov je niekoľko grilovacích altánkov, kde si za príplatok môžete užiť parádne grilovanie bez ohľadu na počasie. Aktívni jedinci zaiste ocenia multifunkčné ihrisko, na ktorom si môžu zahrať tenis, futbal, volejbal, basketbal a ďalšie športy.

Apartmány Sileas

Apartmány Sileas

Tatranská 610 , Veľká Lomnica
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Apartmány Sileas, s.r.o. IČ: 46963952


+421 917 228 520

rezervacie@apartmanysileas.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 10 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Detský kútik
Detské ihrisko
Lyžiareň
Fitness
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
1,5 km
Aquapark
8,5 km
Zjazdovka
8 km