Vychutnajte si slovenskú metropolu štýlovo a na úrovni vďaka nadštandardnému ubytovaniu blízko centra. Všetky pamiatky a krásne miesta budete mať na dosah ruky. Naviac vás čakajú bohaté raňajky a fľaša sektu.
Vychutnajte si slovenskú metropolu štýlovo a na úrovni vďaka nadštandardnému ubytovaniu blízko centra. Všetky pamiatky a krásne miesta budete mať na dosah ruky. Naviac vás čakajú bohaté raňajky a fľaša sektu.

Luxusné ubytovanie len kúsok od centra Bratislavy

Štýlový Hotel Kotva má perfektnú dostupnosť - ľahko sa sem dostanete autom, vlakom aj autobusom z celej Slovenskej republiky. Hotel má výbornú polohu medzi letiskom, autobusovou stanicou a centrom.

Len 100 m od hotela sa nachádza zastávka MHD, ktorá vás dopraví cca za 15 min. do centra Bratislavy.

Hotel Kotva sídli v presvetlenej budove a je priam prepychovo zariadený. Vybavenie izieb aj hotela napĺňa najvyššie štandardy ubytovania - izby sú krásne zariadené, majú vlastné sociálne zariadenie a LCD TV. Vybrať si môžete aj priestranný dvojizbový apartmán s kuchynkou a veľkou kúpeľňou (v spálni sa nachádza manželská posteľ, v obývacej izbe pevné lôžko a sedacia súprava). Apartmány sú vhodné pre rodiny.

Hotel ponúka ubytovanie s nepretržitou prevádzkou, barom a bezplatným parkovaním stráženým kamerovým systémom. Personál je tu veľmi milý a ochotný. Ráno vás čakajú chutné raňajky výberom z menu.


 Hotel sa teší výbornému hodnoteniu medzi hosťami. Na portáli Booking.com má hodnotenie "Skvelé" so ziskom 8,7 bodov z 10 možných.


Bratislava ponúka pre každého niečo

V Bratislave je toho veľa k videniu. Malé, avšak krásne historické centrum s množstvom štýlových kaviarní a reštaurácií je ideálne pre poznávanie aj odpočinok. Dominantou je Bratislavský hrad, ktorý sa týči nad mestom a tiež stojí za návštevu.

Vydajte sa k Michalskej bráne, v ktorej sa nachádza Múzeum zbraní alebo k jednej z najstarších budov v Bratislave, ktorou je Stará radnica (nachádza sa tam Múzeum mesta Bratislavy). Ak vás láka umenie, nemali by ste vynechať Slovenskú národnú galériu ani Galériu mesta Bratislavy. V okolí je tiež veľa kostolov, hradov a plno ďalších múzeí.

Kultúra aj kúpanie

Ak dávate prednosť kultúre, vyrazte do Slovenského národného divadla alebo slovenskej filharmónie. V okolí je tiež veľa kín a menších divadiel.

Na výlet môžete zájsť do Bratislavskej ZOO alebo sa prejdite po mestskom Horskom parku či po nábreží Dunaja, kde je aj možnosť plavby na lodi.

Ak ste unavení chodením po meste, vydajte sa do 20 minút vzdialeného Thermalparku Senec s liečivou vodou.

Hotel Kotva

Hotel Kotva

Rádiová 4042/49 , Bratislava
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Jan Kotvas KOVOS IČ: 34405399


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 13:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná