Užite si pokojnú dovolenku v srdci Nízkych Tatier a spoznajte krásy tejto lokality pekne zblízka. Okolie hotela je plné zelene a je ideálnym miestom pre všetkých turistov a cyklistov.
Užite si pokojnú dovolenku v srdci Nízkych Tatier a spoznajte krásy tejto lokality pekne zblízka. Okolie hotela je plné zelene a je ideálnym miestom pre všetkých turistov a cyklistov.

Pohodová dovolenka v srdci Nízkych Tatier

Penzión Malužiná sa nachádza v pokojnom prostredí pod lesom v severnej časti Nízkych Tatier.

Hostia majú k dispozícii samostatné izby a apartmány s vlastným sociálnym zariadením (WC, sprcha) a spoločenskú miestnosť s PC projektorom a vnútorným krbom. K dispozícii je tiež plne vybavená kuchynka, kde si môžete každý deň uvariť niečo dobré. V teplých mesiacoch naopak oceníte vonkajší gril, alebo kotlík na guláš. Približne 30 m od penziónu sa nachádza multifunkčné ihrisko, ktoré je možné počas pobytu kedykoľvek využiť.

Termálne pramene, aquaparky a krásna príroda

Neviete, kam počas svojej dovolenky vyraziť? Možností je veľa. Ak sa chcete vyblázniť, alebo ohriať v termálnej vode, zamierte do aquaparku či termálnych kúpeľov.

  • Vodný raj Gino Paradise Bešeňová je vybudovaný na báze horúcich prameňov termálnych vôd, ktoré blahodárne pôsobia na pohybové a dýchacie ústrojenstvo.
  • Tatralandia Holiday Resort je najväčším celoročným areálom vodnej zábavy na Slovensku, v Čechách a Poľsku. Nájdete tu 26 tobogánov, šmýkačku, Funpark a Tropical Paradise park, kde teplota vody ani vzduchu nikdy neklesne pod 30 °C.

Turistika, výlety na bicykli aj jaskyne

Centrom Nízkych Tatier je Demänovská dolina, ktorá je stredobodom tunajšieho turistického a športového ruchu. V Demänovskej doline sa nachádza jaskyňa, v ktorej uvidíte bohatú výzdobu plnú kvapľov, ktorá vás zaručene očarí.

Tipy na výlet:

  • Múzeum liptovskej dediny (UNESCO), ktoré, zobrazuje presné kópie stavieb, ktoré v 70. rokoch pohltila voda priehrady Liptovská Mara. Na každom domčeku navyše nájdete informácie o pôvode, majiteľovi a jeho spoločenskom a sociálnom postavení.
  • Vlkolínec (UNESCO) - zabudnutá dedinka vo Veľkej Fatre.
  • Stanišovská jaskyňa v Liptovskom Jáne - 871 m dlhá jaskyňa je prírodnou pamiatkou, okrem kvapľov uvidíte aj krištáľovo čisté jazierka.
  • Archeologické múzeum Havránok
  • Synagóga v Liptovskom Mikuláši
  • Malužinská jaskyňa
Penzión Malužiná

Penzión Malužiná

Malužiná 94 , Liptovský Mikuláš
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Samuel Krošlák IČ: 43243827


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
Check Out
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie