Holzhotel Frostholfalm **** leží v obklopení alpských vrcholov, ktoré potešia všetkých športových nadšencov. V blízkosti ubytovania nájdete moderné ski areály s parádnymi zjazdovkami aj skvelé bežkárske trate. Po návrate zo zasnežených svahov vás čaká relax v panoramatickom bazéne a saune. Každý dovolenkový deň začnete bohatými organickými raňajkami a zakončíte výbornou servírovanou večerou s 5 chodmi.

O ubytovaní

Holzhotel Forsthofalm **** sa nachádza uprostred nádhernej prírody neďaleko malebného horského strediska Leogang (3 km). Po celý rok si tu užijete dokonalú aktívnu dovolenku v obklopení impozantných vrcholov rakúskych Álp, hustých lesov a horských lúk. Vďaka blízkosti obľúbeného lyžiarskeho areálu aj cyklistického parku je tento hotel ideálnou voľbou pre všetkých športovcov, avšak na svoje si tu prídu aj milovníci odpočinku v panenskej prírode či hotelovom wellness.

Obrovskou výhodou hotela je jeho poloha - leží totiž v nadmorskej výške 1050 m priamo pod zjazdovkami jedného z najväčších lyžiarskych stredísk v celej Európe. Súčasťou ski areálu Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang je 270 km zjazdoviek všetkých stupňov obtiažnosti obsluhovaných 70 lanovkami a vlekmi. Bezkonkurenčnú ponuku zjazdoviek dopĺňajú snowparky, svahy s osvetlením na večerné lyžovanie, útulné horské chaty, denne upravované bežkárske stopy a mnoho ďalšieho.

Vyznávači cyklistiky určite ocenia blízkosť jedného z najlepších bikeparkov v Európe – Epic Bikepark Leogang, ktorého kopce plné trailov ležia len 3 km od hotela. Bikepark ponúka viac ako 90 km tratí a 9 lanoviek vedúcich po 7 alpských horách.

Okolím hotela vedie viac ako 400 km značených turistických trás, po ktorých môžete pešo či na bicykli objavovať prírodné krásy tohto krásneho kúta Rakúska. Či už zvolíte nenáročnú prechádzku, alebo náročný vysokohorský výstup, vždy sa budete kochať úchvatnými scenériami. Vydajte sa napríklad k jaskyni Birnbachloch (10 km), k priezračnému jazeru Ritzensee (13 km), k vodopádu Stoissengraben (15 km) alebo si prejdite romantickú tiesňavu Seisenbergklamm ( 26 km).

Kde budete spať?

Hotel je zo všetkých strán obklopený nádhernou alpskou prírodou, a tak majú všetky izby krásny výhľad. Interiéry sú ladené do príjemného dreveného dekoru a navyše sú prevoňané švajčiarskou borovicou, ktorej vôňa má pozitívny vplyv na náladu a priaznivo ovplyvňuje aj spánok. Prírodné materiály dominujú aj v kúpeľniach, ktoré sú navyše vybavené organickým mydlom, fénom, hebkými uterákmi a kozmetickým zrkadlom.

Izba Hill Side (35 m²) je vybavená pohodlnou manželskou posteľou zo švajčiarskej borovice, stolíkom s posedením, WiFi pripojením a LCD televízorom. Jeho súčasťou je aj vlastná kúpeľňa a priestranný balkón s krásnym výhľadom do prírody.

Izba Forest Room (35 m²) má vlastnú kúpeľňu a priestranný balkón s výhľadom na koruny stromov. K jej vybaveniu patrí manželská posteľ zo švajčiarskej borovice, WiFi pripojenie, LCD televízor, stolík s posedením a gauč.

Izba Garden Room (34 m²) disponuje vlastnou slnečnou terasou, odkiaľ sa môžete v ktorúkoľvek dennú či nočnú hodinu kochať nádhernými horskými panorámami. V izbe nájdete komfortnú manželskú posteľ z borovicového dreva, LCD televíziu, WiFi pripojenie, pohovku a stolík so stoličkami. Súčasťou je aj vlastná kúpeľňa.

Na čom si pochutnáte?

O blaho vašich chuťových pohárikov sa od rána do večera postará rozšírená polpenzia. Každé ráno si vychutnáte raňajky vo forme bohatého bufetu s najkvalitnejšími produktmi od miestnych farmárov. Raňajková ponuka zahŕňa napríklad zdravé müsli, bylinkový syr, čerstvé croissanty, domáce palacinky, francúzske toasty alebo napríklad vajíčka s hubami z miestnych lesov. Popoludní hlad zaženiete ľahkým občerstvením v podobe polievok, šalátov či zákuskov. Čerešničkou každého dňa pobytu potom bude večerné menu s piatimi chodmi.

V hotelovej reštaurácii sa používajú výhradne prvotriedne suroviny z lokálnej produkcie a ponuka sa pravidelne obmieňa podľa sezóny. Nechýba ani výber produktov a pokrmov pre hostí s potravinovými intoleranciami, vegetariánov a vegánov.

Kde budete relaxovať?

Klenotom hotela je strešné wellness so slnečnou terasou s ležadlami, vonkajším bazénom a 3 saunami (fínska, aromatická, parná). Všetkých milovníkov Álp poteší, že wellness ponúka neuveriteľný 360 ° výhľad na nádhernú alpskú krajinu. Za príplatok si môžete dopriať extra rozmaznávanie v podobe masáži a ďalších relaxačných aj kozmetických procedúr.

Súčasťou hotela je navyše zázemie pre jogu a ďalšie skupinové lekcie, ktoré tu pravidelne prebiehajú pod vedením skúsených inštruktorov a pre hotelových hostí sú zadarmo.

Holzhotel Forsthofalm ****

Holzhotel Forsthofalm ****

Hütten 37 , Leogang
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Travelcircus GmbH IČ: HRB155182B


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 38 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Fitness
Fén
Wellness
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
4,2 km
Zastávka
3 km
Zjazdovka
100 m