Zavítajte do nedotknutej prírody rakúskych Táur a oddýchnite si v horskej dedinke v slovenskom penzióne Bertrand. V cene balíka polpenzia. Len 7 km od penzióna lyžiarsky areál Schladming - Dachstein.
Zavítajte do nedotknutej prírody rakúskych Táur a oddýchnite si v horskej dedinke v slovenskom penzióne Bertrand. V cene balíka polpenzia. Len 7 km od penzióna lyžiarsky areál Schladming - Dachstein.

Rakúske Taury s ubytovaním len 7 km od zjazdovky

Penzión Bertrand nájdete v malebnej horskej dedinke Pruggern. Zákazníci si ho chvália pre výbornú kuchyňu a rodinnú atmosféru. Penzión patrí slovenským majiteľom, ak teda nehovoríte nemecky, nemusíte sa ničoho báť.

K dispozícii sú tu dva typy izieb - izby so spoločným sociálnym zariadením (pre 8 izieb) ideálne napríklad pre dovolenku rodín či party priateľov. Ďalej sú tu izby s vlastným sociálnym zariadením za malý príplatok.

V penzióne sa nachádza aj bar. Súčasťou reštaurácie je aj televízia so slovenskými stanicami. Po náročnom dni sa môžete v penzióne osviežiť výborným pivom.

Bertrand tiež umožňuje svojim zákazníkom parkovanie zdarma pri penzióne. Vyhnete sa tak typickému problému v alpských rezortoch, kde je často ťažké nájsť voľné miesta pre autá turistov.

Zimné rakúske alpy - ideálna lyžovačka

Penzión sa nachádza len 7 km od lyžiarskeho strediska Schladming - Dachstein, ku ktorému vás pohodlne dopraví Ski bus patriaci priamo penziónu (za poplatok). Tiež môžete využiť možnosť zakúpenia skupinového zvýhodneného skipasu.

Lyžovačka na Dachsteine:

  • Oblasť s 95 lanovkami a 226 kilometrami zjazdoviek uspokojí aj tých najnáročnejších lyžiarov
  • Jedinečné atrakcie ako dachsteinský zavesený most, Sky Walk, ľadový palác - to všetko v cene skipasu
  • Niekoľko zjazdoviek pre detských začiatočníkov - škôlky a vleky pre najmenších, preliezačky či slalomy
  • Sánkarske dráhy
Pension Bertrand

Pension Bertrand

Einöd 4 , Pruggern
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
JRBM Vermietung GmbH IČ: 71166/3286


+421 911 695 911

penzion.bertrand@gmail.com

Check In
od 12:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Detský kútik
Lyžiareň
Česky hovoriaci personál

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,7 km
Zastávka
50 m
Aquapark
1,5 km
Zjazdovka
7 km