Spoznajte obľúbenú časť rakúskych Álp s nedotknutou prírodou - Korutánsko. Ubytujte sa v ekologicky šetrnom hoteli Biolandhaus Arche v mestečku Eberstein, kde na vás čaká polpenzia, vstup do sauny, pary a infrakabíny. Tešte sa aj na 10 % zľavu na masáž.

O ubytovaní

Ubytujte sa v rodinnom hoteli Biolandhaus Arche ***, ktorý už 27 rokov prevádzkuje rodina Tessmann. Hotel sa nachádza v pokojnom prostredí uprostred lesov a lúk, takže tu ľahko zabudnete na každodenný stres. Biolandhaus Arche patrí k prvým hotelom zameraným na eko turistiku a predstavuje skvelý východiskový bod pre vaše výlety. Prejdite si napríklad Ebersteinov okruh, kde sa vám naskytnú pohľady napríklad Motýliu lúku či hrad Tudor, alebo sa zájdite k jazeru Längsee (24 km). A čo by to bol za rakúsky hotel, keby neponúkal aj skiareály? Najbližší lyžiarsky vlek Eberstein je vzdialený asi 7 km a ponúka perfektné zázemie pre zimnú dovolenku.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v štýlovo zariadených izbách s nádhernými výhľadmi, dreveným nábytkom a malebnou výzdobou. Vo väčšine izieb nenájdete televíziu, k dispozícii ale budete mať pripojenie k internetu.

Izby Sonnenquelle meria 20 m² a majú výhľad na vnútorné nádvorie, horský kostol Saualpe a mesto. Zaujmú interiérom s dreveným nábytkom aj dekoráciami, k vybaveniu patrí manželská posteľ alebo dve jednolôžka, malé posedenie, kúpeľňa so sprchou alebo vaňou a fén. Izby sú dvojlôžkové, ale umožňujú aj prístelku.

Izba Picasso s veľkosťou 33 m² ubytuje až 4 osoby na dvojlôžkovej posteli a prístelkách. Z okien budete mať výhľad na vnútorné nádvorie, horský kostol Saualpe a Mirnig. Súčasťou izby je kúpeľňa so sprchovacím kútom a posedenie.

Izba Niklas Ilmar nájdete v podkroví, meria cca 28 m² a ponúka výhľad na Grebenzen a Nízke Taury. Na manželskej posteli a malej pohovke sa vyspia až 3 osoby, v izbe nájdete aj stôl s posedením, kúpeľňu so sprchovacím kútom a fénom.

Izby Panoramablick ubytujú 2-3 osoby na 28 m². Z izby budete mať nielen krásny výhľad na Nockberge, Gurktalské Álp a Nízke Taury, ale aj prístup na slnečnú terasu alebo balkón. Samozrejmosťou je kúpeľňa so sprchou a fénom, v izbe nájdete aj pohodlné posedenie.

Rodinné izby Bionest ponúknu priestor cca 40-60 m² a ubytujú až 5 osôb. Väčšina sa nachádza v podkroví, odkiaľ budete mať panoramatický výhľad na Nockberge, Gurktalské Alpy a Nízke Taury. V izbe nájdete obývaciu a spaciu časť, oddelenú detskú izbu a kuchynský kút s jedálenským stolom. Nechýba kúpeľňa so sprchou a fénom.

Na čom si pochutnáte?

Biolandhaus Arche vás dostane i kuchyňou - podáva sa tu výhradne vegetariánska strava. Ak máte z tohto typu pokrmov obavy, môžete ich hodiť za hlavu. Lahodná domáca kuchyňa sa skladá výhradne z čerstvých surovín vrátane miestnych byliniek a zaručene si ju nebudete môcť vynachváliť. Každý deň sa môžete tešiť na širokú ponuku ovocia a zeleniny, domáce pečivo, syry a ďalšie miestne pochúťky.

Kde budete relaxovať?

Pri relaxačnej dovolenke nesmie chýbať ani každodenný vstup do wellness s rozlohou 80 m², kde si užijete v popoludňajších hodinách relaxáciu vo fínskej a parnej saune aj infračervenej kabíne. Neobvykle je súčasťou relaxačnej zóny i knižnica, kde si môžete vypožičať niečo na čítanie k odpočinku.

Biolandhaus Arche ***

Biolandhaus Arche ***

Vollwertweg 1a , Eberstein
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Biolandhaus Arche Tessmann KEG IČ: 208611g


+43 4264 8120

hotel@bioarche.at

Check In
od 15:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
Domáci maznáčik za poplatok 12 - 17 €/deň
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Lyžiareň
Fitness
Konferenčná miestnosť
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od jazera
40 km
Zastávka
4 km
Aquapark
8 km
Zjazdovka
32 km

Tipy na výlet

Korutánsko

KorutánskoTip na výlet

Výnimočne nádherná a predsa Slovákmi málo navštevovaná - presne taká je oblasť Korutánska na juhu Rakúska. Prekvapí vás tu nielen krásna príroda, ale tiež množstvo jazier ako stvorených na letné radovánky aj šport. Medzi tie najobľúbenejšie patrí jazero Wörthersee, Faaker See, Ossiacher See či Liesertal a Maltatal.

Čo robiť v Korutánsku?

  • vydajte sa na túru pešo alebo na bicykli po úpätí pohoria Karawanken
  • preskúmajte “ružové údolie” Rosental
  • skúste adrenalínový paragliding v údolí riek Drau
  • navštívte Hrad Hochosterwitz vypínajúci sa na vápencovej skale
  • s deťmi sa vydajte do parku miniatúr Minimundus

V zime si so sebou zabaľte aj lyže - zídu sa vám v jednom z mnohých lyžiarskych stredísk.

Viac informácií
Korutánske jazerá
Korutánske jazerá
Farský kostol sv. Marka
Farský kostol sv. Marka
Hrad Wolfsberg
Hrad Wolfsberg