Ubytujte sa v historickom jadre nemeckého mesta Ravensburg len pár kilometrov od slávneho Bodamského jazera. Dizajnový Hotel Kaiserhof Ravensburg vás očarí nielen štýlovými interiérmi, ale aj prvotriednou reštauráciou. Ráno si doprajete bohaté raňajky formou bufetu a potom môžete vyraziť objavovať krásy okolia.

O ubytovaní

Hotel Kaiserhof Ravensburg nájdete v kúzelnom meste Ravensburg v južnom Nemecku. Ubytujete sa priamo v centre mesta, a tak nebudete mať ďaleko k pamiatkam ani skvelým reštauráciám, barom a kaviarňam. V okolí na vás navyše čaká mnoho lákadiel, predovšetkým slávne Bodamské jazero.

Medzi najvýznamnejšie pamiatky v Ravensburgu patrí Mehlsack (200 m), impozantná veža, ktorá je jedným z hlavných symbolov mesta. Ďalšími miestami, ktoré stoja za návštevu, je Múzeum Ravensburger (750 m) venované histórii mesta alebo historická vinica Weingartner Hof (600 m), kde možné ochutnať miestne vína.

Len krátkou jazdou autom alebo verejnou dopravou od Ravensburgu sa nachádza prekrásne Bodamské jazero (25 km), ktoré je tretím najväčším jazerom v strednej Európe. Zabavíte sa tu najrôznejšími aktivitami – kúpaním, plavbou loďou aj vodnými športmi. Okolo vodnej plochy vedie množstvo cyklotrás a peších trás, na ktorých sa pokocháte nádhernými výhľadmi na vodnú plochu a okolité alpské vrcholy.

V okolí Ravensburgu sa nachádza mnoho ďalších zaujímavých výletných cieľov. Napríklad malebné mestečko Meersburg (30 km) s slávnym hradom a vinicami, alebo ostrov Mainau (40 km), ktorý sa preslávil svojimi nádhernými záhradami a kvetinovými výstavami.

Pre rodiny s deťmi je ideálna návšteva zábavného parku Ravensburger Spieleland (11 km), kde si malí i veľkí užijú celodennú zábavu na kolotočoch a ďalších atrakciách. Zo vzdialenejších cieľov navštívte napríklad chodník korunami stromov Wald Abenteuerwelt (53 km). V zime okolie praje aj lyžiarom. Najbližšiu zjazdovku Skilift Karsee nájdete len 18 minút jazdy od hotela.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednej z dvojposteľových izieb s manželskou posteľou a možnosťou prístelky. Všetky izby majú vlastnú kúpeľňu s podlahovým vykurovaním, kde je sprcha, toaleta a fén. K vybaveniu izieb ďalej patrí písací stôl, minibar, televíziu a trezor. Samozrejmosťou je bezplatné pripojenie k WiFi.

Na výber máte z dvoch možností:

  • Dvojlôžková izba Klasik meria 18 až 23 m² a poskytne tak dostatok priestoru pre 2 až 3 hostí. Interiér izby je ladený do tmavých farieb a pôsobí veľmi útulne. Má balkón, alebo okno s výhľadom na mesto.

  • Dvojlôžková izba Deluxe je priestrannejšia (21 až 28 m²) a v interiéri kombinuje prírodné odtiene, ktoré skvele ladia s parketovou podlahou. Niektoré izby majú balkón s výhľadom na mesto alebo na vežu.

Na čom si pochutnáte?

Pobyt v Hoteli Kaiserhof Ravensburg bude zážitkom aj pre vaše chuťové bunky. V elegantnej Reštaurácii Kaisersaal si okúsite špičkové špeciality pripravované kulinárskymi majstrami z čerstvých a sezónnych surovín.

Prvotriedne pokrmy si spolu so znamenitým vínom vychutnáte v dizajnovom prostredí, ktorému dominujú umelecké diela na čele so sklenenou kockou, ktorá ukrýva kuchyňu.

V hoteli objavíte aj Hermanns Restaurant Café Bar, kam kedykoľvek počas popoludnia a večera zavítate na kávu, pohár vína, kokteil, ale aj gurmánske menu. Reštaurácia má vnútorné aj vonkajšie priestory, a tak si v peknom počasí užijete aj posedenie na čerstvom vzduchu.

Ak sú súčasťou vášho balíčka raňajky, môžete sa každé ráno tešiť na bohatý bufet s vajcami, čerstvým pečivom, ovocím a zeleninou a množstvom ďalších dobrôt.

Kde budete relaxovať?

V hoteli si za poplatok môžete dopriať relax v priestrannej fínskej saune, kde si zohrejete celé telo a uvoľníte myseľ. Po saunovej seanse pokračujte do relaxačnej zóny s ležadlami, ktorá je prepojená s drevenou terasou, z ktorej budete mať krásny výhľad na Ravensburg.

Hotel Kaiserhof Ravensburg

Hotel Kaiserhof Ravensburg

Mauerstraße 17 , Ravensburg
Nemecko

Prevádzkuje spoločnosť:
Travelcircus GmbH IČ: HRB155182B


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 28 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Reštaurácia
Fitness
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,4 km
Vzdialenosť od jazera
19,5 km
Zastávka
0,2 km

Tipy na výlet

Ravensburg

Ravensburg Tip na výlet

Mesto, ktoré z výšky vyzerá ako z perníka. To je Ravensburg. Malebná perla juhozápadnej časti Nemecka, ktorá leží v blízkosti Bodamského jazera a švajčiarskych hraníc.

Toto historické mesto je známe svojou stredovekou architektúrou a bohatou históriou s počiatkami v 11. storočí. Prezriete si tu mnoho veží, staré mestské hradby a útulné uličky. Pri prechádzke centrom narazíte na gotickú katedrálu, renesančnú radnicu a tradičné hrázdené domy, ktoré dotvárajú jedinečný historický ráz mesta.

Rodiny s deťmi si užijú návštevu známeho zábavného parku Ravensburger Spieleland plného atrakcií, kolotočov a hier. Navštíviť možno aj niekoľko múzeí, vrátane Múzea Ravensburger, ktoré dokumentuje históriu jednej z najznámejších svetových značiek hier a puzzle.

Najväčšia atrakcia mesta Ravensburg:

  • Blaserturm a radnica
  • Maľovaná veža
  • Horná brána
  • Veža Mehlsack
  • Zábavný park Ravensburger Spieleland
  • Múzeum Ravensburger
  • Mestské hradby a veže
  • Bodamské jazero
Viac informácií
Bodamské jazero
Bodamské jazero
Zábavný park Ravensburger Spieleland
Zábavný park Ravensburger Spieleland
Hrad Waldburg
Hrad Waldburg