Ubytujte sa v Hoteli Q! Berlin **** a zažite jedinečnú dovolenku v nemeckej metropole. Hotel zaujme moderným dizajnom, luxusným wellness centrom a skvelou gastronómiou, vrátane chutných raňajok. Zároveň budete mať na dosah najzaujímavejšie historické pamiatky a ďalšie atrakcie. Prejdite sa napríklad do krásnej berlínskej zoo, prezrite si Brandenburskú bránu alebo navštívte pôsobivý zámok Charlottenburg.

O ubytovaní

Dizajnový Hotel Q! Berlin **** sa nachádza v centre Berlína, na známej ulici Kurfürstendamm. Je ideálnym východiskovým bodom na prehliadku pamiatok, objavovanie nových barov a reštaurácií a nakupovanie. Kurfürstendamm je známy svojimi exkluzívnymi obchodmi a podnikmi.

Čo ďalšie nájdete v okolí hotela? Príjemnou prechádzkou sa dostanete napríklad do berlínskej zoologickej záhrady (1,3 km), ktorá je najväčšia v Európe a najstaršia v Nemecku. Veľkou atrakciou sú pandy veľké, ktoré zoo ako jedna z mála úspešne chová, a tiež obrovské akvárium s viac ako 9 000 zvieratami vrátane žralokov. Milovníkov umenia a histórie poteší Pamätný kostol cisára Wilhelma (1 km) alebo expozícia Múzea fotografie (1,2 km).

V okolí sa však nachádza oveľa viac historických pamiatok. V okruhu 6 km nájdete zámok Charlottenburg (2,5 km) s rozsiahlymi záhradami, mauzóleom a divadlom, Postupimské námestie (4,1 km), židovský pamätník (4,5 km) venovaný obetiam holokaustu, Brandenburskú bránu (4,6 km) alebo námestie Gendarmenmarkt (5,4 km), ktoré je považované za jedno z najkrajších v Berlíne. O niečo ďalej na vás čaká aj ikonický Pamätník Berlínskeho múru (7,2 km).

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednej zo 77 moderných izieb a apartmánov, ktoré vás oslovia najmä elegantným dizajnom a vysokou úrovňou komfortu. V každej izbe budete mať k dispozícii klimatizáciu, vlastnú kúpeľňu a WiFi pripojenie.

  • Izba Standard so sprchou meria 20 m² a je určená pre 2 osoby. Dominuje jej pohodlná manželská posteľ kráľovskej veľkosti, z ktorej budete mať skvelý výhľad na veľkú televíziu s plochou obrazovkou. Zaujímavosťou je otvorená kúpeľňa so sprchovacím kútom, ktorá zasahuje priamo do izby, toaleta je samostatne. K vybaveniu izby ďalej patrí minibar a set na prípravu čaju a kávy.

  • Izba Standard s vaňou je prakticky rovnaká ako variant so sprchou, tiež meria 20 m² a nájdete v nej manželskú posteľ, plochú televíziu, minibar aj set na prípravu kávy a čaju. Aj tu je kúpeľňa súčasťou izby, okrem sprchovacieho kúta v nej ale nájdete aj vaňu. Toaleta zostáva samostatne.

  • Štúdio so sprchou a vaňou ponúkne priestor 40 m² a je opäť určené pre 2 osoby. Špecifický koncept hotela, teda otvorená kúpeľňa priamo v izbe, tu pretrváva. V kúpeľni nájdete ako sprchu, tak vaňu, toaleta je oddelená. V izbe ale pribudol obývací priestor s pohovkou a kreslom na posedenie. Nechýba plochá televízia, minibar a sada na prípravu kávy a čaju.

Na čom si pochutnáte?

Každé ráno sa servíruje bohaté raňajkové menu. V ponuke nechýba obložený tanier so syrmi, údeninami a čerstvým pečivom, vajcia v rôznych úpravách, cereálie, palacinky či vafle a ďalšie dobroty.

Následne sa hotelová reštaurácia otvára až na večeru, kedy môžete ochutnať špeciálne menu inšpirované thajskou kuchyňou. Nechýbajú stálice, ako je pad thai alebo thajské kari, ale aj iné špeciality.

Po výdatnej večeri vás pozýva na drink štýlový Fox Bar s bezkonkurenčnou ponukou koktailov a iných alkoholických a nealkoholických nápojov.

Kde budete relaxovať?

Kde inde si môžu skvele oddýchnuť ako vo wellness centre? Malé, ale exkluzívne wellness centrum hotela vás zaujme krásnym dizajnom v ázijskom štýle a skvelou atmosférou. Vychutnajte si pobyt vo finálnej alebo parnej saune, oddýchnite si v tropickej plážovej relaxačnej miestnosti a vyskúšajte jedinečnú japonskú umývaciu zónu s esenciálnymi olejmi. Môžete si tiež dopriať relaxačné ošetrenie v podobe peelingu, masáže a pod. vždy s použitím čisto prírodnej kozmetiky.

Niečo naviac

Ak počas dovolenky nechcete obmedziť svoj fitness režim, určite vás poteší, že hotel má vlastnú posilňovňu s kardio strojmi, činkami a ďalším vybavením.

Hotel Q! Berlin ****

Hotel Q! Berlin ****

Knesebeckstr. 67 , Berlin
Nemecko

Prevádzkuje spoločnosť:
Wagner Kurzreisen GmbH IČ: HRB166756B


+420 538 880 980

info@travelking.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 19 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Hotel nedisponuje vlastným parkoviskom, nutné využiť verejné parkovisko.

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Fitness
Minibar
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
4 km
Zastávka
0,3 km

Tipy na výlet

Berlín

Berlín Tip na výlet

Berlín je hlavné mesto Nemecka, druhé najväčšie mesto Európskej únie a ponúka toho veľa k videniu. Za kultúrou vyrazte do jedného z množstva divadiel, kabaretov alebo rovno do opery - Štátnej opery, Nemeckej opery či Komickej opery. Z divadiel odporúčame Friedrichstadt-Palast, ktoré sa pýši najväčším javiskom na svete. Za návštevu stojí aj Stará a Nová Národná galéria. Máte radi nákupy? Tak to budete vo svojom živle, v Berlíne je hneď niekoľko nákupných centier a domov. Každý rok sa tu tiež konajú rôzne zaujímavé podujatia - Berlínsky filmový festival, Karneval kultúr či maratónsky beh mestom.

Viac informácií
Berlínsky múr - East Side Gallery
Berlínsky múr - East Side Gallery
Zoo a akvárium Berlín
Zoo a akvárium Berlín
Ostrov múzeí (UNESCO)
Ostrov múzeí (UNESCO)