Užite si parádny pobyt v samom centre Berlína v hoteli A&O Berlin Mitte, ktorý v roku 2018 prešiel kompletnou rekonštrukciou a ponúka moderné ubytovanie. V cene sú tiež raňajky formou bufetu a pobyt v rodinnej izbe až pre dve deti do 18 rokov zdarma.

O ubytovaní

Hotel A&O Berlin Mitte ** nájdete v samom centre Berlína, len pár krokov od stanice a zastávky metra Heinrich-Heine a len 20 minút pešo od preslávenej galérie East Side Gallery (1,5 km). Neďaleko je aj Ostrov múzeí (1,9 km), trochu ďalej Múzeum histórie a Pergamonmuseum so zbierkou umenia Antiky. Nielen deťom urobí radosť návšteva Zoo Berlín s pandami, ktorá leží len necelých 7 km od hotela.

Kde budete spať?

Budete ubytovaní v nedávno zrekonštruovaných a moderne zariadených izbách vo svetlých farbách. Každá izba má pohodlné postele, televízor, WiFi pripojenie a vlastnú kúpeľňu so sprchou, toaletnými potrebami, fénom.

Na čom si pochutnáte?

Každé ráno sa posilníte chutnými raňajkami vo forme bufetu. Popoludní či večer môžete relaxovať pri bare a dať si drink či kávu.

Niečo naviac

Zábava nekončí ani po návrate do hotela - zahrajte si tu biliard, stolný futbal alebo skúste karaoke. V modernom lobby nájdete TV, kde sa často púšťajú športové prenosy.

A&O Berlin Mitte **

A&O Berlin Mitte **

Köpenicker Straße 127-129 , Berlin
Nemecko

Prevádzkuje spoločnosť:
Allegro Vouchers s.r.o IČ: 24655236


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 10 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 19 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
3,3 km
Zastávka
10 m