Idylická rodinná dovolenka v malebnej prírode Národného parku Bavorský les. Čaká vás celodenný prísun jedla a nápojov, neobmedzený vstup do sauny, využiť môžete aj poukážku na masáž podľa vlastného výberu.
Idylická rodinná dovolenka v malebnej prírode Národného parku Bavorský les. Čaká vás celodenný prísun jedla a nápojov, neobmedzený vstup do sauny, využiť môžete aj poukážku na masáž podľa vlastného výberu.

Spoznajte krásy Bavorského lesa - TOP rodinná dovolenka

Sporthotel Sonnenwald leží na južnom svahu v obci Langfurth / Schöfweg, v blízkosti Národného parku Bavorský les, na Brotjacklriegel (cca 850 m.n.m.). Hotel ponúka pohodovú dovolenku v rodinnej atmosfére, vďaka svojej polohe je tiež ideálnym miestom pre milovníkov zimných športov.

K dispozícii je hosťom príjemné prostredie s kompletným hotelovým vybavením, wellness a prírodný pozemok s veľkosťou cca 5 ha. V hoteli tiež nájdete reštauráciu, raňajkovú miestnosť, bar, kaviareň s vyhliadkovou terasou, zimnú záhradu a wellness centrum. Deti čaká parádna detská herňa, veľká záhrada alebo stolný tenis.

Ubytovanie:

  • Dvojlôžkové izby s prístelkami: majú cca 17 - 34 m², minimálna kapacita je 2 dospelé osoby, maximálna 2 dospelé osoby a 2 deti. Izby sú vybavené vlastným sociálnym zariadením, kúrením, rozkladacou pohovkou, TV a WiFi, niektoré izby majú balkón.

  • Apartmány/bungalowy(za príplatok 8 €/osoba/noc, platí sa v CK) majú cca 45 m² , minimálna kapacita je 2 dospelé osoby a maximálna 2 dospelé osoby + 3 deti. Taktiež obsahujú vlastné sociálne zariadenie, kúrenie, TV a WiFi a niektoré majú balkón.

Bohaté ALL INCLUSIVE a neobmedzený vstup do wellness v cene

Ideálna rodinná dovolenka, pri ktorej môžete zahodiť všetky starosti. Čaká na vás bohaté all inclusive stravovanie, pri ktorom sa tešte na raňajky formou bufetu, obed formou snacku/polievky, popoludňajší snack s kávou a zákuskom, večera formou bufetu (niekedy grilovanie a bavorské špeciality). Nealkoholické a alkoholické nápoje ako šťavy, pivo, víno, káva/čaj neobmedzená konzumácia od 10,00 do 22,00 hodín, kvasnicové pivo Hefeweizen a Prosecco od 15,30 do 22,00 hodín.

Pri pobyte na Vianoce sa naviac môžete 24.12. tešiť na bavorský vianočný bufet s pečivom a vareným vínom.

Ďalej tu nájdete wellness so zrubovou saunou, fínskou saunou, bio saunou a relaxačné miestností. Solárium, saunové uteráky, župany, masáže a kozmetické procedúry za príplatok.

Stravovanie začína večerou v deň príchodu a končí raňajkami v deň odchodu.

Nezabudnite v zime na lyžovačku a bežky

V zimných mesiacoch je oblasť vďaka polohe ideálnym cieľom pre milovníkov zimných športov, podmienky bývajú viac než priaznivé.

Bežecké lyžovanie je ideálnym športom pre všetky vekové kategórie. Môžete tak preskúmať okolie vďaka mnohým bežkárskym trasám. Pre zástancov zjazdového lyžovania okolie ponúka tiež veľa možností:

  • Vlek Steinberglift (cca 300 m od hotela) so snežným delom a osvetlením (dĺžka: 450 m), rovnako aj s detským svetom s cvičnou zjazdovkou, najdlhším pásom v bavorskom lese (110 m) a čarovným kobercom pre lyžiarov a dráhou pre sánky. Viac informácií tu
  • Vlek Sturmriegellift (dĺžka: 1200 m) a Brotjacklriegellift (dĺžka: 300 m) s osvetlením, lanovou dráhou a údolným vlekom sú vzájomne spojené a platí tu jeden skipas. Pre začiatočníkov sú k dispozícii 3 vleky s dĺžkou 150 m príp. 200 m.
  • Vlek Kerschbaum v obci Grattersdorf (cca 480 m) v zimnej športovej oblasti Brotjacklriegel-Sonnenwald. Ďalšie informácie nájdete tu

Čistá príroda Národného parku ideálna pre výlety aj pamiatky UNESCO

Bavorský les ponúka v každom ročnom období rôznorodý a všestranný aktívny program. Priamo od hotela vedú dobre značené turistické chodníky k blízko položeným vyhliadkovým bodom Brotjacklriegel a Büchelstein.

Hory Bavorského lesa Großer Arber, Osser, Lusen a Rachel sú ideálne výletné ciele pre milovníkov turistiky a prírody. Po značených trasách môžete spoznať krásy Národného parku Bavorský les a Šumavy. Tunajšie krásy môžete spoznávať pri peších túrach a v zime napríklad na bežkách.

Za návštevu stojí aj historický Regensburg (UNESCO) s nádherným centrom, ktorým preteká Dunaj. Ďalej potom môžete navštíviť Passau.

Sporthotel Sonnenwald (CK Nic než pryč)

Sporthotel Sonnenwald (CK Nic než pryč)

Feriendorf Sonnenwald 1 , Schöfweg
Nemecko

+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná