Užite si netradičné ubytovanie na lodi Aquamarina Hotel Visegrád ***. Z útulných izieb aj hotelovej reštaurácie budete mať prekrásny výhľad na Dunaj, majestátny hrad a okolitú prírodu. Keď sa posilníte bohatými bufetovými raňajkami, vyrazte objavovať krásy Vyšehradu a atraktívneho okolia. Poteší tiež pozornosť vo forme fľaše vína/šampanského a k zábave poslúži herňa či bicykle na zapožičanie.

O ubytovaní

Aquamarina Hotel Visegrád *** vám prinesie netradičný zážitok v podobe ubytovania na lodi. Nachádza sa na najkrajšej časti Dunaja v okrajovej, ale živej štvrti historického mesta Visegrád. Z paluby aj izieb budete mať krásny výhľad na rieku a zvlnenú prírodu v okolí. Panuje tu jedinečný pokoj, kultúrny život a významné turistické lákadlá sú pritom stále na dosah ruky.

Maďarské mesto Visegrád, preslávené svojou históriou a politickým významom, niekoľkokrát vstúpilo do dejín. Nie je tak divu, že toto krásne starobylé mesto láka na mnoho historických pamiatok. Najznámejší z nich je Visegrádsky hrad (800 m), ktorý sa týči na pahorku nad riekou. Táto majestátna pevnosť predtým patrila k najbohatším palácom uhorských kráľov, dnes si tu prezriete niekoľko expozícií venovaných predovšetkým minulosti hradu a lovu. Z nádvoria si užijete fascinujúci výhľad na Dunaj a krajinu, ktorá ho obklopuje.

V centre objavíte ďalšie významné pamiatky, ako je Kráľovský palác (1,1 km) s pútavou expozíciou alebo Šalamúnovu vežu (5,3 km). Okolo nájdete množstvo kaviarní, barov a reštaurácií, ktoré podávajú tradičné maďarské špeciality, no aj jedlá medzinárodnej kuchyne. V sezóne mesto žije kultúrou, festivalmi a nočnou zábavou. Nechýba ani vyžitie pre adrenalínových nadšencov, ktorí musia otestovať miestnu obľúbenú bobovú dráhu (6 km).

Visegrád stojí v úseku Dunaja zvanom Dunajské ohyby, ktorý patrí k najkrajším častiam riečneho toku. Okolitá príroda pozýva k prechádzkam aj dlhším túram. Vydajte sa spoznať Národný park Duna-Ipoly (3,6 km) so známou trasou Rám-szakadék (12 km) vedúcou cez skalnú roklinu alebo horú Dobogókő (40 km), kde sa v zime nachádza lyžiarske stredisko vhodné pre začiatočníkov a rodiny s deťmi.

Visegrád má ideálnu pozíciu pre jednodňové výlety do Budapešti (41 km) alebo Ostrihomu (24 km). V hlavnom maďarskom meste preskúmate úchvatné pamiatky, ako je budova Parlamentu alebo Rybárska bašta, a doprajete si zaslúžený odpočinok v niektorých z mnohých termálnych kúpeľov. Ostrihom taktiež vábi na históriu. Na kopci nad Dunajom tu pyšne stojí dychberúca bazilika a kráľovský hrad.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v štýlovo zariadených izbách, ktoré vás nadchnú prekrásnym výhľadom aj útulnými interiérmi so štýlovým vybavením. Každá izba má vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a toaletou. V letných dňoch oceníte klimatizáciu. Samozrejmosťou je bezplatné pripojenie k WiFi vo všetkých priestoroch hotela.

Na výber máte z týchto možností ubytovania:

  • Dvojlôžková izba (18 m²) je vybavená pohodlnou manželskou posteľou, písacím stolom s dvoma stoličkami, šatníkovou skriňou a televíziou s plochou obrazovkou. Z okien izby sa budete kochať prekrásnou panorámou. Je na vás, či si zvolíte izbu s výhľadom na hrad Visegrád, alebo na Dunaj.

  • Trojlôžková izba (22 m²) je zariadená komfortnou manželskou posteľou a jednou oddelenou posteľou, a hodí sa tak pre pár s dieťaťom. Súčasťou vybavenia je písací stôl so stoličkami, šatníková skriňa a televízia s plochou obrazovkou. Vybrať si môžete buď izbu s výhľadom na Dunaj, alebo na hrad Visegrád.

  • Kapitánsky apartmán (30 m²) ubytuje až 4 osoby. Ide o priestrannú izbu s manželskou posteľou, rozkladacím gaučom, šatníkovou skriňou, písacím stolom a televíziou. Apartmán má vlastnú terasu s posedením a upokojujúcim výhľadom na rieku s okolitou prírodou.

  • Cársky apartmán (55 m²) je jediný svojho druhu a ponúka skutočný luxus až pre 4 osoby. Nachádza sa v prednej časti lode a skladá sa z dvoch miestností. V spálni stojí manželská posteľ a v obývacej izbe rozkladací gauč. Nechýba priestranná šatníková skriňa, písací stôl, štýlové posedenie a televízia s plochou obrazovkou. Z apartmánu je možné vyjsť na súkromnú terasu s dych vyrážajúcim výhľadom na Dunaj.

Na čom si pochutnáte?

Na palube hotela nájdete luxusnú reštauráciu s terasou, ktorá ponúka prekrásny výhľad na Dunaj a okolitú prírodu. Či už si tu doprajete obed alebo večeru, dobré jedlo si vychutnáte v pokojnom prostredí ďaleko od davov turistov. Z baru si môžete k jedlu objednať obľúbený alkoholický drink alebo malinovku.

Na dobrú kávu si zase zájdite do cárskej kaviarne, ktorá je najexkluzívnejším miestom na lodi. Jej podlaha je presklená a ukrýva pod sebou zrenovovaný parný stroj bývalej cárskej lode starej viac než 110 rokov.

Cestujete s deťmi?

Pre deti je možné pripraviť na izbu detskú postieľku.

Niečo naviac

Na objavovanie okolia môžete využiť jazdné bicykle, ktoré sú na zapožičanie v hoteli. A keď vám nebude priať počasie, zabavíte sa v herni s biliardom, stolným futbalom, stolným tenisom a šípkami.

Aquamarina Hotel Visegrád ***

Aquamarina Hotel Visegrád ***

Duna parti út 2. , Visegrád
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Lillnor Investment Kft. IČ: 1309214171


+36 70 6707561

info@aquamarinahotel.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 6 500 Ft/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Požičovňa bicyklov
Baby friendly
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,4 km
Zastávka
0,8 km
Aquapark
23 km
Zjazdovka
2,2 km