Zažite TOP relaxáciu v MJUS Resort & Thermal Park **** v maďarskom meste Körmend. Vďaka celodennému vstupu do termálnych kúpeľov môžete odpočívať vo vnútorných a vonkajších termálnych bazénoch, ktoré majú neuveriteľnú rozlohu – 1 800 m². K dispozícii sú tiež turecké a rímske kúpele, panoramatická vírivka, relaxačná zóna a wellness. Navštívte tiež nový svet Sauny, ktorý má vnútornú a vonkajšiu časť a zahŕňa niekoľko druhov sáun a ochladzovací bazén. Skvelé miesto na oddych je tiež zeleň s rozlohou 45 000 m².

Overené Travelkingom

“Veľmi sa mi páčili moderné interiéry celého wellness. Jaskynný bazén je naozaj veľkolepý, rovnako ako hydromasážne lavice a svetlá v nich. Aj bazén je navrhnutý veľmi dobre - z vnútornej časti môžete vyplávať von, kde na vás čaká masážna tryska. Na lehátkach a pri bazéne v jazere sa zase skvele relaxuje s koktailom. Wellness odporúčam hlavne pre páry, ale určite si to tu užije aj rodina s deťmi.”

Zoltan Horvath - Vedúci obchodného tímu pre Maďarsko
Osobne overené v: Máji 2019

MJUS Resort & Thermal Park **** sa nachádza v maďarskom meste Körmend, ktoré leží na brehoch rieky Raba neďaleko národného parku Örség. Práve v tomto úchvatnom prírodnom prostredí plného upokojujúcej zelene nájdete doslova oázu relaxácie - areál termálnych kúpeľov s viac ako 1 800 m² vodných plôch a 45 000 m² záhrad.

Či už chcete osviežujúci odpočinok v liečivej tepelnej vode, relaxáciu v saune alebo pri procedúrach alebo po zábave s vodou, určite si tu prídete na svoje.