Užite si parádny pobyt vo dvojici, a to neďaleko brehu Balatonu. Kistücsök Food & Room **** ponúka komfortné izby, vynikajúce raňajky formou bufetu a tiež parádne vyžitie - nájdete tu vonkajší bazén, terasu, saunu aj fitness centrum. V lete si užijete kúpanie a opaľovanie pri Balatone, v pochmúrnejších dňoch zase prechádzky a skvelé výlety.

O ubytovaní

Kistücsök Food & Room **** sa nachádza v letovisku Balatonszemes na južnom brehu Balatonského jazera. V bezprostrednom okolí hotela sa rozprestierajú malebné mestské parky. Neďaleké piesočná pláž ponúkajú mnoho možností športového a voľnočasového vyžitia. Na zapožičanie sú tu aj vodné bicykle či kajaky. Vo vedľajšom letovisku Balatonlelle (7 km) nájdete zážitkové kúpalisko s tromi bazénmi a saunovým svetom. Ďalšie pekné pláže a malebná promenáda ležia v Balatonföldváre (20 km). Okolie je možné preskúmavať aj zo sedadla bicykla po mnohých cyklistických trasách. Krásy Balatonu je možné objavovať aj pri výletných plavbách lodí, ktoré vás dopravia napríklad na malebný polostrov Tihany, do svetoznámych biotermálnych kúpeľov Keszthely či do letoviska Siófok.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v modernej dvojlôžkovej izbe s rozlohou 25 m². K vášmu úplnému pohodliu je izba vybavená klimatizáciou, WiFi pripojením, smart TV, minibarom a trezorom. Súčasťou je aj vlastná kúpeľňa so sprchou.

Na čom si pochutnáte?

Tento hotel je tým pravým miestom pre všetkých milovníkov dobrého jedla. Hotelová reštaurácia Kistücsök získala množstvo ocenení a radí sa medzi najlepšie reštaurácie v celom Maďarsku. Tešte sa na špeciality tradičnej maďarskej kuchyne v modernom poňatí pripravené z kvalitným lokálnych surovín. Každé ráno si tu pochutnáte na znamenitých raňajkách vo forme bufetu. Cez deň je potom možné vyberať si pokrmy z jedálneho lístka, ktoré dokonale doplní pohár výborného miestneho vína.

Kde budete relaxovať?

Okrem skvelej gastronómii nebude chýbať ani nerušený odpočinok v hotelovej saune. Počas leta je v prevádzke bazén so slnečnou terasou . Pre milovníkov pohybu je k dispozícii fitness centrum.

Kistücsök Food & Room ****

Kistücsök Food & Room ****

Bajcsy-Zsilinszky út 25. , Balatonszemes
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
GASTROGOLD Kft. IČ: 14-09-308527


+36212003090

recepcio@kistucsok.hu

Check In
14:00 - 20:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Reštaurácia
Fitness
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od jazera
0,8 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
17,3 km