Maďarský Hévíz kúsok od termálneho jazera si užijete so všetkými krásami a výhodami z útulných, rodinne vedených apartmánov Kristály, kde sa budete cítiť skoro ako doma. Poskytnú vám skvelé raňajky a liečivú Pí vodu neobmedzene a k tomu zľavu na masáže, večere v panoramatickej reštaurácii či vstup k termálnemu jazeru Hévíz.

O ubytovaní

Hévíz Kristályapartman je útulné ubytovanie rodinného typu, situované len 1,3 km od jedinečného termálneho jazera Hévíz. V blízkom Keszthely (4 km) sa nachádzate zámok Helios s nádhernou anglickou záhradou aj príjemná pláž. Môžete tu navštíviť aj zaujímavé múzeá, Napríklad marcipánu. K brehu jazera Balaton je to od apartmánu iba 7 km. Malebnou okolitou krajinou vedie mnoho turistických trás, prípadne sa môžete zviesť loďou.

Kde budete spať?

Budete ubytovaní v apartmánoch s terasou a výhľadom na bazén a záhradu. Súčasťou každej z nich je posedenie, satelitný TV s plochou obrazovkou a vlastná kúpeľňa s vaňou, bidetom a fénom. Zdieľaná kuchyňa je plne vybavená. Nájdete v nej umývačku riadu, mikrovlnku, chladničku, rúru, varnú dosku a kávovar. Súčasťou budovy je aj spoločenský salónik.

Na čom si pochutnáte?

Hotel sa postará o bufetové raňajky, v reštaurácii Reblaus Grill v blízkosti apartmánov si zas budete vyberať z fantastickej ponuky skvelých večerí či ktoréhokoľvek iného denného jedla.

Kde budete relaxovať?

Pri apartmánoch je hosťom k dispozícii vonkajší bazén. V izbách Kristály má kúpeľňa naviac aj vlastnú vírivú vaňu.

Niečo naviac

O Pí vode, ktorá je počas celej doby pobytu k dispozícii, sa traduje, že má na náš organizmus rôzne liečivé účinky. Pí voda má jemnú a harmonicky usporiadanú fyzikálnu štruktúru, preto lepšie preniká k bunkám aj do medzibunkových priestorov, čím sa zlepšuje výživa buniek a ďaleko lepšie sa odvádzajú škodliviny von z tela. Telo sa tak čistí, upravuje si pH a zlepšuje imunitu.

Personál apartmánu na vyžiadanie zariadi exkurzie po okolí.

Kristály Apartman Hévíz

Kristály Apartman Hévíz

Zrínyi utca 99 , Hévíz
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Sarkadi Árpád EV IČ: 53366809-1-40


+36 309 970 788

hevizkristalyapartman@gmail.com

Check In
14:00 - 18:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Fén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od jazera
1,5 km
Zastávka
100 m
Aquapark
2,2 km