Príďte k "maďarskému moru" za prvotriednym oddychom. Čaká vás moderný hotel, polpenzia formou bufetu a neobmedzený vstup do wellness s bazénmi, saunami a vírivkou. Tešte sa tiež na nápoje v aqua bare zdarma. K Balatonu to sú len 4 minúty chôdze.

O ubytovaní

Aura Hotel **** sa nachádza v mestečku Balatonfüred iba pár metrov od brehov jazera Balaton. Nádherná promenáda pozdĺž balatonských brehov láka na romantické prechádzky. Krásy jazera a Balatonskej vrchoviny môžete preskúmavať po mnohých turistických trasách. Obľúbeným cieľom výletov sú napríklad jaskyne Lóczy (4 km) a Jókaiho rozhľadňa (4,5 km). Veľa zaujímavých miest ponúka polostrov Tihany, kam sa dostanete loďou z prístavu, ktorý je vzdialený iba 1 km od hotela. V blízkom Veszpréme (15 km) nájdete krásny hrad, malebné historické centrum s barokovými pamiatkami aj najstaršiu zoologickú záhradu v Maďarsku.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete vo dvojlôžkovej izbe s terasou. Izby sú vybavené klimatizáciou, televízorom, WiFi pripojením, trezorom a vlastnou kúpeľňou s fénom a organickou kozmetikou. Dokonalý spánok vám zaistí možnosť výberu vankúša. Zvoliť môžete páperový, bavlnený s levanduľou alebo s aloe vera.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii L'aura Boutique Restaurant pripravujú vynikajúce pokrmy tradičnej maďarskej i medzinárodnej kuchyne s ohľadom na sezónnosť a lokálne pôvod surovín. Ráno si vychutnáte raňajky formou bohatého bufetu vrátane domácich ovocných štiav a výberovej kávy. Môžete sa tiež tešiť na pestré bufetové večere. V lete je v prevádzke terasa s grilom, kde sa usporadúvajú večery so živou hudbou. K jedlu si vyberte niektoré zo širokej ponuky predovšetkým lokálnych vín. Obľúbený nápoj, vynikajúcu kávu a ľahké občerstvenie vám radi pripravia v Bubble Bare.

Kde budete relaxovať?

Po náročnom dni si oddýchnete v hotelovom wellness, kde nájdete vírivku a saunový svet s fínskou, infra aj parnou saunou. V letnom období je v prevádzke vonkajší bazén. Doprajte si tiež niektorú z masáží a kozmetických procedúr.

Aura Hotel ****

Aura Hotel ****

Munkácsy Mihály utca 5 , Balatonfüred
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Aura - Hotel Kft. IČ: 25574700-2-19


+ 36 87 535 860

booking@aura-hotel.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Fén
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,6 km
Vzdialenosť od jazera
0,5 km
Zastávka
0,1 km
Aquapark
4 km