Hotel Korona **** s 200 ročnou vínnou pivnicou ponúka nezabudnuteľnú kúpeľnú dovolenku priamo v Egeri. Tešte sa na neobmedzené wellness s bazénom, vírivkou, saunami aj soľnou kabínou. Dieťa do 5,9 rokov zdarma.
Hotel Korona **** s 200 ročnou vínnou pivnicou ponúka nezabudnuteľnú kúpeľnú dovolenku priamo v Egeri. Tešte sa na neobmedzené wellness s bazénom, vírivkou, saunami aj soľnou kabínou. Dieťa do 5,9 rokov zdarma.

Komfortný hotel priamo v Egeri

Hotel Korona**** leží priamo v centre maďarského kúpeľného mesta Eger, zároveň však v kľudnej časti obklopenej zeleňou. Bývať budete v krásnych Vintage izbách v tématickej časti hotela, ktoré sú vybavené podľa 4* štandardu.


Tešte sa na maďarské pochúťky formou polpenzie, ktoré sa servírujú v reštaurácii formou bufetu.

Celých 14 m pod zemou sa v hoteli ukrýva 200 rokov stará vínna pivnica István a múzeum vína, takže víno tu môžete nie len ochutnať, ale aj sa dozviete niečo o jeho histórii.


Vychutnajte si svoj pobyt inak! Od marca 2017 na vás čaká úplne nová tematická časť hotela zasvätená vínam.

Dizajnové izby zamerané na miestnu vinársku tradíciu ponúknu jedinečnú atmosféru všetkým návštevníkom, či už sú milovníkmi vína, alebo len hľadajú nové možnosti, ako si svoj relaxačný pobyt užiť na maximum.


Neobmedzený odpočinok vo wellnesse

Perfektný relax zažijete vo wellness centre (6:30 - 20:00 hodín), kde budete mať k dispozícii zážitkový bazén, vírivku, sauny (fínska, infra, aromatická), soľnú kabínu, solárium a relaxačnou miestnosťou. Behom odpočinku si môžete dopriať bylinný čaj.

Za poplatok využite aj solárium alebo si doprajte jednu z masáží či kozmetických procedúr.

Kúpele v Egri a unikátne jaskynné kúpele v Demjéne

  • Tradícia kúpeľov Eger siaha až do roku 1932. Nájdete tu 7 bazénov s termálnou rádioaktívnou vodou (37 °C), ktorá má blahodárne účinky na reumatizmus a zápaly kĺbov. Nechýbajú ani masážne a zábavné prvky. Celodenný vstup do týchto kúpeľov pre dospelého stojí 1 900 HUF (cca 7 €).

  • Na výlet určite vyrazte do unikátnych kúpeľov Egerszálok (6 km). Nájdete tu bazény (vnútorný i vonkajší) s termálnou liečivou vodou (37 °C). Súčasťou kúpeľov je tiež jedinečný soľný kopec, ktorý vznikol vyzrážaním soli. Celodenné vstupné zakúpite za výhodnú cenu 5 500 HUF (cca 18,50 €).

  • Unikátne jaskynné kúpele nájdete v Demjéne (14 km) ležiacom na kopci s krásnym výhľadom do okolia. Jaskynné kúpele zaberajú plochu 1500 m² a užijete si tu kúpanie v liečivej termálnej vode (30 - 38 °C). Zážitok z kúpania umocnia rôzne svetelné efekty, relaxačné prvky, ale i nový tobogán.

Hotel Korona ****

Hotel Korona ****

Tündérpart utca 5. , Eger
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Top Star Kft. IČ: 10-09-020868


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná