Dovolenka v jednom z najkrajších maďarských miest Egeri - v meste kúpeľov a vyhláseného vína. V cene balíka polpenzia, neobmedzená konzumácia vína k večeri alebo napríklad neobmedzené wellness v neďalekom hoteli.
Dovolenka v jednom z najkrajších maďarských miest Egeri - v meste kúpeľov a vyhláseného vína. V cene balíka polpenzia, neobmedzená konzumácia vína k večeri alebo napríklad neobmedzené wellness v neďalekom hoteli.

Penzión v nádhernom prostredí len kúsok od centra Egeru

Penzión Rubinia nájdete asi 1,5 km od historického centra v tichu prírody a len pár krokov od viníc a malebných vínnych pivníc.

Penzión Rubinia sa skladá z niekoľkých budov, môžete vyberať z ubytovania v budove Klub alebo Studio. Oba typy ubytovania disponujú vlastnou kúpeľňou, chladničkou a TV, Studio je však priestrannejšie a vhodné pre väčšie skupiny či rodiny s deťmi.    Relaxovať môžete priamo vo vírivke v penzióne, alebo si môžete užiť neobmedzený vstup do wellness hotela Unicornis***, kde nájdete saunu, vírivku a relaxačné posedenie.

Tešiť sa môžete aj na bohatú polpenziu, ktorú si zákazníci Zľavokingu pochvaľujú - veľký výber a pravá maďarská kuchyňa. Na svoje si teda prídu aj tí náročnejší stravníci.

Turecké kúpele v Egeri alebo soľný kopec

Tradícia kúpeľov Eger pašu Arnauta siaha až do roku 1932. Nájdete tu 7 bazénov s termálnou liečivou rádioaktívnou vodou s teplotou okolo 37°C, ktorá má blahodárne účinky na reumatizmus a zápaly kĺbov. Nechýbajú ani masážne a zábavné prvky.

Na výlet určite vyrazte do unikátnych kúpeľov Egerszalók (asi 6 km od Egeru). Nájdete tu bazény (vnútorné i vonkajšie) s termálnou liečivou vodou s teplotou okolo 37°C. Nechýbajú ani zábavné prvky, ktoré ocenia predovšetkým tí najmenší návštevníci. Súčasťou kúpeľov je tiež jedinečný soľný kopec, ktorý vznikol vyzrážaním soli.

Unikátne jaskynné kúpele v Demjéne

Nezabudnite tiež na kúpele Demjén (asi 14 km od Egeru) ležiace na kopci s krásnym výhľadom do okolia. Jaskynné kúpele zaberajú plochu 1500 m2 a užijete si tu kúpanie v 30-38°C teplej, liečivej, termálnej vode. Zážitok z kúpania umocnia rôzne svetelné efekty, relaxačné prvky, ale aj nový tobogán.

Penzion Rubinia

Penzion Rubinia

Honfoglalás u. 31/a , Eger
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
kérjük töltse ki IČ: kérjüktöltseki


+36 36 817 577

info@hotelrubinia.hu

Check In
Check Out
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie