Načerpajte nové zážitky a spoznajte maďarský Visegrád pri Budapešti. Luxusný hotel v nádhernej prírode s výhľadom na Dunaj, neobmedzený vstup do krásneho wellness, bohatá strava a skvelý servis len 30 min. od Budapešti.
Načerpajte nové zážitky a spoznajte maďarský Visegrád pri Budapešti. Luxusný hotel v nádhernej prírode s výhľadom na Dunaj, neobmedzený vstup do krásneho wellness, bohatá strava a skvelý servis len 30 min. od Budapešti.

Nezabudnuteľný pobyt v hoteli Visegrád **** pri Budapešti

Hotel Visegrád **** nájdete asi 30-40 minút od Budapešti v pokojnom mestečku. Je obklopený prírodou a má krásny výhľad na Dunaj. Hotel nájdete asi 25 min od hraníc.

Izby sú priestranné, luxusne zariadené s plazmovou TV a balkónom. V reštaurácii si pochutnáte na vynikajúcej strave s bohatými porciami.   Wellness v hoteli je nové a nájdete v ňom snáď všetko, čo si môžete priať - bazén, veľké jacuzzi, niekoľko druhov sáun, ochladzovací systém, odpočiváreň s výhľadom na Dunaj, občerstvovací bar a fitness. Nájdete tu takisto fínsku saunu, bio saunu so svetelnou terapiou, infra saunu, parnú kabínu a soľnú kabínu.

Hotel je priateľský k rodinám s deťmi, ponúka veľa služieb, ktoré vám pobyt s nimi uľahčí. Napr babysitting, detský kútik v reštaurácii, vysoké stoličky, detské postieľky, stolové hry, detský bazénik...

Za príplatok môžete využiť solárium a masáže. V hoteli nájdete aj bowling, billiard a stolný futbal.

Na legendárnu vyhliadku aj do maďarskej metropoly

Na prechádzky či na bicykli sa vydajte do blízkeho lesa či po meste, ide o naozaj krásnu časť Maďarska s legendárnou vyhliadkou na Dunaj a široké okolie. Mestečko je historické s úžasnou vyhliadkou a pevnosťou, oboje rozhodne navštívte.

Asi 30-40 minút jazdy je vzdialená Budapešť. Maďarská metropola na Dunaji má bohatú históriu a je zaradená na zoznam pamiatok UNESCO - nielen preto je turistami veľmi obľúbená. V Budapešti sa nikdy nemôžete nudiť, toľko atrakcií a zaujímavostí tu je.

Odporúčame: Tropicarium - najväčšie morské akvárium v ​​Európe, 123 termálnych prameňov a množstvo kúpeľov (Gellert, Rudas, Széchenyi...), sto rokov stará budova Parlamentu so 700 miestnosťami, útulné budapeštianske kaviarne...

Hotel Visegrád ****

Hotel Visegrád ****

Rév u. 15. , Visegrád
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Please complete IČ: Pleasecomplete


+36 26 397 034

info@hotelvisegrad.hu

Check In
Check Out
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie