Spomínate si? Vôňa borovíc, slnka a priezračné more. Vyrazte si opäť užiť nezabudnuteľnú dovolenku do Chorvátska. Hotel Miramare **** vo Vodiciach je skvelou voľbou pre pár aj rodinu. Len 200 m od pláže, s vlastným vonkajším bazénom a výbornou polpenziou či plnou penziou. Vysnívaná dovolenka môže začať!

O ubytovaní

Hotel Miramare **** nájdete v raji letných radovánok, v meste Vodice, kde to žije od rána do večera. Do centra mesta dôjdete za 10 minút a na pláž to budete mať sotva pár krokov. V areáli hotela sa vykúpete vo vonkajšom bazéne alebo sa občerstvíte v reštaurácii a kaviarni.

Mesto Vodice (850 m) patrí k obľúbeným chorvátskym letoviskám. Toto živé a rušné mesto, kam prúdia davy od rána do večera, je ako stvorené na letnú zábavu. V centre si prezriete starodávne pamiatky, ochutnáte typickú chorvátsku kuchyňu v jednej z mnohých reštaurácií a zájdete si na drink do nočného baru. Z pamätihodností sa v meste zachovala obranná Čarićova veža zo 16. storočia (1,3 km), barokový kostol Nájdenie sv. Kríža (1,3 km) a mnoho ďalších zaujímavých stavieb.

Výletných cieľov v okolí nájdete viac ako dosť. Vydajte sa preskúmať napríklad mesto Šibenik (11,8 km), kde sa bude páčiť hlavne milovníkom historických pamiatok. Okrem iného tu objavíte veľkolepú katedrálu sv. Jakuba zo zoznamu UNESCO. Radšej trávite čas v prírode ako v meste? Potom vás poteší, že za pol hodinky dorazíte do národného parku Krka (22 km), fascinujúce sústavy kaskád a vodopádov. Nezabudnuteľným zážitkom pre vás bude výlet loďou na neďaleké ostrovy Prvić a Tijat. ​

More a pláže

Najväčším lákadlom je, samozrejme, priezračné Jadranské more. Vo Vodiciach a okolí vás čaká báječné kúpanie aj príležitosti k vodným športom. Najbližšie k hotelu nájdete kamienkovo-betónovú pláž Hangár (200 m), ktorá patrí k najobľúbenejším a najlepšie vybaveným plážam na jadranskom pobreží. Prezliekacie kabínky, sprchy či toalety sú tu úplnou samozrejmosťou, nechýba ani požičovňa ležadiel a slnečníkov či dozor plavčíka.

Navyše sa ale môžete tešiť na niekoľko kaviarní a reštaurácií, obchody a moderný plážový bar Hookah, kam si môžete zájsť na drink aj celonočné tanečné party. Cez deň je pláž zase rajom pre deti, ktoré zabavia detský vláčik a rôznorodé vodné aj suchozemské atrakcie. Športovci môžu využiť tenisové kurty, ihrisko na plážový volejbal, ale napríklad aj požičovňu vodných bicyklov a vodných skútrov alebo školu potápania.

Obľúbenosti sa teší aj kamienková pláž Male Vrulje (400 m) v južnej časti mesta s borovicami, ktoré prepožičiavajú príjemný tieň, a celým radom zábavných atrakcií. Populárna je aj kamienková Modrá pláž (1,8 km), ocenená Modrou vlajkou za čistotu mora a prostredia, alebo pokojnejšia pláž Vićevica (2,1 km), ktorá na ňu nadväzuje. Všetky tieto pláže ponúknu potrebné zázemie (prezliekacie kabínky, sprchy, toalety, občerstvenie).

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednej z elegantných dvojposteľových izieb s balkónom a výhľadom na krásnu hotelovú záhradu s fontánou. Interiéry sú ladené do pastelových farieb a nechýba žiadne dôležité vybavenie. Súčasťou každej izby je vlastná kúpeľňa s masážnou sprchou, toaletou a fénom.

Vyspíte sa na pohodlnej manželskej posteli, ku ktorej je možné navyše pripojiť jednu prístelku. K dispozícii vám bude písací stôl, posedenie s kresielkami, LCD televízia, šatníková skriňa, telefón, minibar a trezor. Izby sú klimatizované a ponúkajú možnosť bezplatného pripojenia k WiFi.

Na čom si pochutnáte?

Celý deň pri vode človeka poriadne unaví. Hotelová reštaurácia vás však hladovať nenechá. Vďaka pestrej kuchyni, ktorú pripravuje po celý deň, si svoj pobyt užijete so všetkým, čo k tomu patrí. Pokiaľ je súčasťou vášho balíčka polpenzia, zavítate do útulnej reštaurácie na raňajkách formou bufetu a večeru výberom z menu. V prípade plnej penzie si navyše pochutnáte na à la carte obede. Dobré jedlo si vychutnáte aj na presklenej terase.

Hotelová reštaurácia vám bude k dispozícii po celý deň, rovnako ako moderná kaviareň s prémiovou talianskou kávou, výberovým vínom, kokteilmi a nealko nápojmi. Posadíte sa buď v klimatizovanej vnútornej časti, alebo na vonkajšej terase s výhľadom na bazén a pláž.

Kde budete relaxovať?

Hľadáte miesto na letný odpočinok? V Hoteli Miramare **** budete nadmieru spokojní. Nielenže to na pláž budete mať iba 50 metrov, priamo v ubytovaní navyše zrelaxujete vo vonkajšom bazéne s masážnymi tryskami a malým ostrovčekom. Oddýchnete si na terase, kde vám budú k dispozícii pohodlné ležadlá. Keď bude slniečko páliť príliš, schováte sa pod slnečník a osviežite sa drinkom z hotelového baru.

Niečo naviac

Až vás leňošenie pri mori prestane baviť, zavítajte do hotelového fitness centra, kde si dáte poriadne do tela.

Miramare Vodice ****

Miramare Vodice ****

Ljudevita Gaja 4 , Vodice
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
KEJ d.o.o. IČ: 1591894


+385 22 440 927

info@miramare-vodice.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Úplná
Parkovanie
Parkovanie za 9 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Fitness
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,9 km
Vzdialenosť od mora
0,2 km
Zastávka
0,8 km
Aquapark
18 km

Tipy na výlet

Vodice

Vodice Tip na výlet

Letovisko Vodice leží na brehu Jadranského mora 11 km severozápadne od Šibeniku. Vďaka mnohým vodným prameňom (odtiaľ názov Vodice) je mesto i jeho okolie plné zelenej vegetácie. Pobrežie zdobia nádherné palmy, ktoré sú údajne najkrajšie v celej Dalmácii.

Dávnu minulosť Vodice pripomínajú pamiatky ako napríklad trojposchodová obranná veža Čarićova z roku 1646. Dnes sa na nádvorí veže v letných mesiacoch konajú predstavenia divadiel a letného kina. Do samotnej veže nie je možné vojsť, pretože je vo veľmi zlom technickom stave. Ďalšou významnou stavbou je kostol svätého Kríža postavený v gotickom slohu na začiatku 15. storočia. Pozdĺž celého pobrežia vedie malebná promenáda lemovaná palmami. Po tejto promenáde sa dá dôjsť až do vedľajších letovísk Tribunj na severe a Srima na juhu.

Na kúpanie a vodným radovánkam slúžia dve najznámejšie pláže. Na zalesnenom polostrove Punta leží rovnomenná kamienková pláž s pozvoľným vstupom do vody. Ide o ideálne miesto pre rodiny s malými deťmi. Ďalej tu nájdete betónovú pláž Hagar. Celé pobrežie vrátane pláží je lemované borovicami, ktoré počas horúceho leta poskytujú príjemný tieň.

Viac informácií
Národný park Krka
Národný park Krka
Šibenik
Šibenik
Národný park Kornati
Národný park Kornati