Makarská riviéra je dovolenkovou stálicou, a nie nadarmo. Krásne pláže, bohaté možnosti vyžitia, farbistá miestna kultúra a zaujímavé výletné ciele - skrátka dovolenka snov. Ubytujte sa v Beach Hoteli *** priamo na pláži a užite si polpenziu či plnú penziu, relax pri mori i množstvo neopakovateľných zážitkov.

O ubytovaní

Beach Hotel *** sa nachádza na chorvátskom pobreží, v dedine Drašnice na slávnej Makarskej riviére. Či už vyrážate na dovolenku za odpočinkom na pláži, výletmi do prírody, návštevami pamiatok, alebo za dobrodružstvom, táto lokalita má rozhodne čo ponúknuť.

Za pamiatkami a ďalšími zaujímavosťami môžete vyraziť napríklad do Makarskej (13,4 km), kde nájdete svätini Vepric, katedrálu sv. Marka alebo Múzeum malakológie s jedinečnými herbármi. V neďalekej Baške Vode (23,4 km) nájdete kostol sv. Nikola v neorománskom štýle, Tučepi (8,8 km) zase ponúkajú hneď niekoľko archeologických lokalít – Sutvid, Okrumbica a Javorak.

Milovníci prírody a nadšení turisti sa potom môžu vydať na výlet do prírodného parku Biokovo (10,6 km), ktorý je jedným z najkrajších v Chorvátsku. A núdzu nebudete mať ani o zábavné aktivity a adrenalínové zážitky. Vyskúšajte si ziplining v dedine Tučepi, prejdite si horu Biokovo na štvorkolke, v Podgore (4,8 km) si prezrite morský život z čiastočnej ponorky, alebo rovno vyskúšajte kurzy potápania. Fantázii sa medze nekladú.

More a pláže

Hotel stojí priamo na pláži Izbitac, od morských vĺn vás tak bude deliť doslova pár krokov. Rovnako ako väčšina miestnych pláží, aj táto je kamienková, s pozvoľným zostupom do vody. K dispozícii sú sprchy a blízko pláže nájdete množstvo reštaurácií a barov.

Medzi ďalšie obľúbené pláže v okolí patria Tučepi (7,7 km) s jemnými kamienkami, obklopená reštauráciami, obchodmi a kaviarňami, Dračevac (7 km) s časťou vyhradenou pre nudistov, Djevičanska (2,6 km) alebo Porat (5,3 km). Pláže sú kamienkové alebo piesočnato-kamienkové, s pozvoľným zostupom do vody.

Kde budete spať?

Ubytujete sa vo vzdušnej izbe s krásnym výhľadom. Všetky izby sú vybavené vlastnou kúpeľňou so sprchovacím kútom a fénom, klimatizáciou, televíziou a WiFi pripojením.

  • Izba Standard meria 22 m² a nájdete ju v hlavnej budove. K vybaveniu patrí dvojlôžková posteľ, písací stôl, skriňa a malá rozkladacia pohovka.

  • Izba v depandancii alebo vo vedľajšej budove (22 m²) je vybavená dvojlôžkovou posteľou a samostatným jednolôžkom, písacím stolom a skriňou, navyše má aj vlastný balkón a malú kuchynku. Tieto izby môžu byť aj vo variante s prístelkou.

Na čom si pochutnáte?

Reštaurácia Plaza vás očarí útulným interiérom a priestrannou vonkajšou terasou s krásnym výhľadom. Pochutnáte si tu na tradičných dalmátskych a stredomorských špecialitách, čerstvo vylovených rybách a morských plodoch, ale aj talianskej kuchyni, pokrmoch z grilu alebo vynikajúcich domácich dezertoch. Nezabudnite ochutnať aj kvalitné regionálne vína. K večernému posedeniu vám potom v niektorých termínoch zahrá aj živá hudba.

Beach Hotel Plaza

Beach Hotel Plaza

Drasnice 99 , Drasnice
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Circulus d.o.o IČ: 060176091


+385 99 626 6000

info@beachhotelcroatia.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 18 €/noc - na pláž nie je povolený vstup so psami
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Detské ihrisko
Požičovňa bicyklov
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,4 km
Vzdialenosť od mora
5 m
Zastávka
0,7 km

Tipy na výlet

Makarská

Makarská Tip na výlet

Obľúbené chorvátske letovisko Makarská leží na pobreží Jadranského mora a spadá do oblasti strednej Dalmácie. Mesto je centrom Makarskej riviéry a žije v ňom približne 14 000 obyvateľov. Najmä počas letnej sezóny je obľúbenou destináciou turistov. Charakteristická je preň dlhá promenáda plná obchodíkov a kaviarničiek, kde naplno nasajete dovolenkovú atmosféru. Okrem množstva hotelov a súkromných apartmánov narazíte aj na zachovalé námestie, kde môžete obdivovať kostol z 18. storočia a františkánsky kláštor. Príroda vytvára mestu kulisu zo všetkých strán, či už je to prírodný park Biosovo alebo z opačnej strany pobrežie s prístavom, z ktorého je to trajektom už len kúsok na ostrov Brač.

Viac informácií
Baška Voda
Baška Voda
Tučepi
Tučepi
Pohorie Biokovo
Pohorie Biokovo