Chcete si užiť perfektnú dovolenku pri mori? Villa Šušanj vám zaručí maximálny komfort a súkromie. Ubytujete sa v modernom apartmáne pre 4 až 5 osôb s klimatizáciou, užijete si zábavu pri vonkajšom bazéne alebo leňošení na ležadle a k moru to budete mať len asi minútu chôdze. Navyše budete len kúsok od Karlobagu a ďalších obľúbených letovísk.

O ubytovaní

Villa Šušanj je moderný apartmánový dom blízko pláže (cca 200 m), v chorvátskom mestečku Cesarica, neďaleko Karlobagu a ostrova Pag. Od mora vás bude deliť len asi minúta chôdze, miesto je tak na dokonalú letnú dovolenku ako stvorené. Užiť si môžete aj turistiku a výlety za pamiatkami.

Na výlet sa vydajte napríklad na vrchol hory Velebit (47,6 km), k jazeru Krušćica (80,9 km) či do národného parku Paklenica (59,9 km). Cez 1,8 km široký Velebitský prieliv sa dostanete na ostrov Pag (13,6 km), ktorý patrí k najväčším ostrovom na Jadrane a je známy pre svoju tradíciu v produkcii soli a tiež pre rybolov. Väčšina ostrova je pokojná, nájdete tu ale aj legendárnu pláž Zrće, známu pre svoje nikdy nekončiace párty.

Potulky za históriou môžete podniknúť v neďalekom Karlobagu (6,4 km), za návštevu tu stojí napríklad kapucínsky kostol s kláštorom alebo zrúcaniny hradov. O niečo zaujímavejší by ale mohol byť výlet do Zadaru (100 km), mesta s niekoľkotisícročnou históriou. Okrem historických pamiatok tu nájdete aj unikáty súčasnej architektúry, najmä kúzelné diela Morského organu a Pozdrav Slnka.

More a pláže

Len kúsok od ubytovania nájdete krásnu prírodnú pláž Trodražica (200 m), ktorá je kamienková a štrková, s pozvoľným zostupom do mora a priezračnou vodou. Veľkým lákadlom je prírodný „bazénik“ na pravej strane pláže, kde sa mieša slaná a sladká voda a ide o ideálne miesto na kúpanie a pozorovanie rýb pri šnorchlovaní.

Vyraziť môžete aj na mestskú pláž Cesarica (1 km), ktorá je menšia a prevažne betónová. Nájdete u nej detské ihrisko a stánok s občerstvením.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v štýlovom, modernom apartmáne pre 4 až 5 osôb. Budova prešla v roku 2018 rekonštrukciou, a tešiť sa tak môžete na nové interiéry a klimatizáciu. K dispozícii budete mať 2 spálne s manželskými posteľami a obývaciu izbu s rozkladacou pohovkou, plne vybaveným kuchynským kútom a jedálenským stolom so stoličkami. Nechýba vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom a televízia s plochou obrazovkou.

Kde budete relaxovať?

K odpočinku vám poslúži záhrada s vonkajším bazénom, ktorý má hlbšiu časť aj plytčinu pre deti. Využiť môžete aj vonkajšie posedenie pod pergolou.

Villa Šušanj

Villa Šušanj

Cesarica Orlovača 41 , Karlobag
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Marija Tomljenović IČ: 55660694856


+385 992 101 423

apkarlbooking@gmail.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 4 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Fén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
6,4 km
Vzdialenosť od mora
0,2 km
Zastávka
0,3 km

Tipy na výlet

Karlobag

Karlobag Tip na výlet

Karlobag je malebné letovisko na brehu Jadranského mora. Leží priamo oproti ostrova Pag, od ktorého je oddelený 1,8 km širokým Velebitský prielivom. Neďaleko za mestečkom sa dvíhajú vrcholy pohoria Velebit, ktoré je jediným miestom v Chorvátsku vyhláseným za svetovú biosferickú rezerváciu UNESCO. Vďaka tomu ponúka Karlobag ideálne podmienky na kombinovanie dovolenky pri mori s horskou turistikou.

Letovisko je malé a veľmi pokojné, prekvitať začalo až v posledných rokoch po uzavretí trajektového prístavu. More je tu čisté a pláže pozdĺž pobrežia sú nedávno vynovené. Väčšinou tu nájdete betónové móla s upravenými vstupmi do vody. Samozrejmosťou je skvelé zázemie na prevádzkovanie vodných športov, ako sú jachting, windusrfing, potápanie či šnorchlovanie.

Kvôli vojnovej minulosti nie je v Karlobagu mnoho pamiatok. Nájdete tu napríklad kapucínsky kláštor s kostolom svätého Jozefa zo začiatku 18. storočia, v ktorom sa nachádza malá zbierka cenných predmetov a knižnica. Ďalej sú tu pozostatky stredovekého hradu nad mestom, južne od Karlobagu sa nachádzajú zrúcaniny hradu Vidov a kostola sv. Víta.

Viac informácií
Ostrov Pag
Ostrov Pag
Národný park Paklenica
Národný park Paklenica
Pláž Zrće
Pláž Zrće