Chorvátsky ostrov Pag patrí k najobľúbenejším destináciám celého Jadranu. Objavte jeho jedinečnú prírodu aj preslávené pláže aj vy počas pobytu v moderných apartmánoch Kristal Paris Pool House **** v populárnom letovisku Novalja. Okrem komfortného ubytovania tu na vás čaká bazén a pestré možnosti zábavy a aktivít cez deň aj v noci.

O ubytovaní

Kristal Paris Pool House **** sa nachádza v srdci obľúbeného letoviska Novalja na chorvátskom strove Pag. Užijete si tu krásne pláže, pestré možnosti výletov a pokiaľ budete chcieť, tak aj nočný život na slávnej Zrće beach. Z apartmánov to budete mať len pár minút chôdze na krásnu promenádu (400 m), ktorá v Novalje lemuje celé nábrežie. Nájdete tu veľa skvelých reštaurácií, kaviarní a obchodíkov.

Ak si dovolenku pri mori radi spestríte turistikou, vystúpte na najvyšší vrch ostrova Sveti Vid (15 km), na ktorý vedie stredne náročný značený chodník. Odmenou za výstup naň vám však bude krásny výhľad na celý Pag a jeho okolie. Nemenej zaujímavým zážitkom je turistický chodník „Druhá strana mesiaca“ (23 km), ktorý začína v meste Pag a prevedie vás jedinečnou krajinou tejto jedinečnej časti Chorvátska. V Pagu sa môžete tiež prejsť jeho romantickými úzkymi uličkami, pozrieť si starobylé hradby alebo navštíviť Múzeum soli (21 km).

Milovníkom dobrého jedla odporúčame výlet do syrárne Gligora v neďalekom meste Kolan (12 km). Práve tu sa vyrába svetoznámy syr Pag.

More a pláže

Len cca 70 m vás bude deliť od pláže Riva. Tá je piesočnato-kamienková, s veľmi miernym zostupom do mora. Vďaka skvelej lokalite priamo v centre mesta je pláž obklopená barmi, reštauráciami a kaviarňami. Zapožičať si tu môžete slnečníky a ležadlá, na pláži je aj prírodný tieň.

Neďaleko od apartmánu (6,8 km) nájdete aj najznámejšiu pláž na Pagu - Zrće. Táto kamienková pláž je preslávená najmä nočnými klubmi, plážovými barmi a nikdy nekončiacou tanečnou zábavou. Cez deň sa ale hudba predsa len trochu utlmí a na pláži si užijete aj vodné športy alebo deň s rodinou.

Pokiaľ preferujete skôr pokojnejšie miesta, vyrazte na pláž Braničevica (6,7 km) s morským Aquaparkom Novalja Gajac a detským ihriskom s preliezkami. Na Pagu nájdete aj niekoľko piesočných pláží, v letoviskách Stará Novalja (7 km), Potočnica (10,4 km) a Povljana (41,2 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v modernom klimatizovanom apartmáne s vlastnou kúpeľňou a kuchynským kútom. K vybaveniu patria kuchynské spotrebiče, televízia, WiFi pripojenie, pohodlné postele a dostatok úložných priestorov. Niektoré apartmány majú vlastný balkón alebo terasu.

  • Apartmán s 1 spálňou ubytuje 2 až 4 osoby.

  • Apartmán s 2 spálňami je vhodný až pre 6 osôb, ktoré ubytuje na 4 lôžkach a 2 prístelkách.

  • Apartmán s 3 spálňami poskytne útočisko až 8 hosťom, navyše má vlastnú vírivku.

Kde budete relaxovať?

V horúcich dňoch sa môžete schladiť vo vonkajšom bazéne, ktorý sa nachádza priamo pred apartmánovým domom.

Niečo naviac

Využiť môžete aj vonkajšie posedenie s pôsobivým výhľadom a grilom.

Kristal Paris Pool House ****

Kristal Paris Pool House ****

Primorska 34 , Novalja, Croatia
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
CMT potovalna agency d.o.o. IČ: 1719041


mobile 00386 31 568 96

jan.kastigar@cmt.si

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,8 km
Vzdialenosť od mora
1,5 km
Zastávka
2,5 km