Úžasná gastronómia, krásne pláže, priezračné more a pôsobivé pamiatky – ostrov Pag má čo ponúknuť naozaj všetkým. V apartmánoch Roulette Apartments ** na vás čaká útulné ubytovanie až pre 6 osôb s úžasným komfortom. Na pláž sa dostanete do 10 minút, do centra mesta ešte rýchlejšie. Poteší tiež dobrá dostupnosť k najzaujímavejším miestam ostrova, ako je pláž Zrće (2,7 km) alebo historické mesto Pag (14,5 km).

O ubytovaní

Apartmány Roulette ** sa nachádzajú v chorvátskom letovisku Novalja na ostrove Pag. Je to jeden z najobľúbenejších ostrovov v Chorvátsku, ktorý láka návštevníkov krásnymi plážami, úžasnou gastronómiou, nádhernými pamiatkami a na niektorých miestach aj rušným nočným životom. To platí najmä pre známu pláž Zrće (2,7 km), na ktorú sa dostanete pešo za pol hodiny. Už roky sa sem schádzajú milovníci tanca z celého sveta a zábava tu nikdy nekončí. Je to však aj jedna z najlepšie udržiavaných pláží na ostrove a počas dňa, keď sa hlasitosť hudby trochu zníži, je to skvelé miesto pre rodiny s deťmi. Tie si užijú aj Novalja Gajac Aquapark v mori (2,9 km) alebo Novalja Lunapark (450 m).

Ak chcete spoznať históriu a kultúru ostrova, vyberte sa na prehliadku Mesta Pag (14,5 km), navštívte Galériu pagských čipiek (25 km, súčasť dedičstva UNESCO), ochutnajte svetoznámy pagský syr v Syrárni Gligora (8 km) alebo navštívte Múzeum soli (24,3 km), ktorého výroba je neoddeliteľne spojená s ostrovom Pag. Nechajte sa očariť prírodnými krásami, napríklad na vrchole kopca Sveti Vid (12,8 km), v starobylom olivovom háji na ostrove Lun (20 km) alebo na turistickom chodníku s názvom Druhá strana Mesiaca (13,3 km). Neďaleko polostrova Lun nájdete ďalšiu špecialitu - Ostrov delfínov (22,3 km), ktorý, ako už názov napovedá, je skvelým miestom na pozorovanie týchto obľúbených morských cicavcov.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v útulnom klimatizovanom apartmáne s balkónom, kde si môžete počas dňa posedieť a vychutnávať výhľad. Každý apartmán má vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom, kompletne vybavenú kuchyňu so spotrebičmi, riadom a jedálenským stolom, TV a Wi-Fi pripojenie, takže o vaše pohodlie bude dokonale postarané.

Na čom si pochutnáte?

V plne vybavenej kuchyni je radosť variť. Môžete však vyskúšať aj kulinárske podniky v okolí, ktoré väčšinou ponúkajú stredomorskú kuchyňu alebo pizzu. Okrem syra je ostrov Pag známy aj vynikajúcim jahňacím mäsom, sušenou šunkou, morskými plodmi a špeciálnou odrodou vína, bielym Gegić, ktoré nikde inde nenájdete.

Kde budete relaxovať?

Kde inde sa dá lepšie relaxovať ako na pláži? Najbližšia z nich, Lokunje, je vzdialená asi 10 minút chôdze. Na kamienkovej pláži nájdete ležadlá, slnečníky a plážové bary. O niečo ďalej nájdete pláž Straško (1,7 km), ktorá patrí k najkrajším na Pagu a bola ocenená Modrou vlajkou za mimoriadne čisté prostredie. Vyskúšať môžete aj neďalekú pláž Braničevica (2,6 km).

Roulette Apartments **

Roulette Apartments **

13 Ulica Ivana Palčića , Novalja
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
CMT Potovalna Agencija d.o.o. IČ: 1719041


mobile 00386 31 568 962

jan.kastigar@cmt.si

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Minibar

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,9 km
Vzdialenosť od mora
0,9 km
Zastávka
0,4 km