Či už sa vyberiete na dovolenku s rodinou alebo s partiou priateľov, na ostrove Pag sa rozhodne nudiť nebudete. Ubytujete sa v klimatizovaných apartmánoch Coco Pool House *** s plne vybavenou kuchyňou, užijete si kúpanie na pláži aj vo vonkajšom bazéne a posedenie na záhrade či terase. Ostrov vám navyše ponúka množstvo atrakcií, od legendárnej pláže Zrće cez prastarý olivový háj až po slávny pagský syr a iné perly miestnej gastronómie.

O ubytovaní

Apartmánový dom Coco Pool House *** nájdete v letovisku Novalja na obľúbenom chorvátskom ostrove Pag. Ten patrí k najväčším ostrovom Jadranu a pýši sa kamienkovými aj piesočnatými plážami, bohatým podmorským životom, zaujímavou históriou a skvelou gastronómiou.

Kam vyraziť na pláž? Najbližšie k apartmánu budete mať kamienkovú pláž Lokunje (800 m) s miernym zostupom do vody, o kúsok ďalej nájdete zase pláž Vrtić (1,3 km), kde je zaujímavá ponuka vodných športov. Navštíviť by ste mali aj legendárnu pláž Zrće (2,5 km), ktorá sa preslávila najmä tanečnými klubmi a hudobnou zábavou, no zároveň patrí aj k najudržiavanejším plážam na ostrove a cez deň je vďaka pozvoľnému zostupu do mora vhodná aj pre rodiny s deťmi.

Ak vás zaujíma aj história a kultúra ostrova, navštívte Múzeum soli (24,3 km), ktorej výroba má na Pagu dlhú tradíciu, Galériu pagských čipiek (24,5 km), ktoré sú na zozname pamiatok UNESCO, alebo syráreň Gligora (7,9 km), kde môžete ochutnať známy pagský syr. Medzi zaujímavé výletné ciele patrí aj polostrov Lun so starobylým olivovým hájom (20,6 km), kopec Sveti Vid (12,6 km), alebo aj najvyšší vrchol ostrova či sieť turistických chodníkov, nazývaná Druhá strana Mesiaca (22 km).

Kde budete spať?

V priestranných, klimatizovaných apartmánoch sa zaručene vyspíte doružova. Na výber máte z apartmánov pre 4 a pre 5 osôb, pričom v obidvoch prípadoch budete mať k dispozícii plne vybavenú kuchyňu, obývací priestor s komfortnou pohovkou, televízorom a jedálnym stolom so stoličkami, kúpeľňu so sprchovým kútom a terasu s vonkajším posedením. Nechýba ani WiFi pripojenie.

Na čom si pochutnáte?

O ochutnávky miestnej gastronómie rozhodne nebudete mať núdzu, stačí sa prejsť promenádou a narazíte na množstvo beach barov a reštaurácií. Jedlo si však môžete pripraviť aj priamo v apartmáne, a to vďaka plne vybavenej kuchyni.

Kde budete relaxovať?

Ak sa vám práve nebude chcieť ísť na pláž, môžete si zaplávať vo vonkajšom bazéne priamo pri apartmánovom dome. Sú tu aj kresielka a ležadlá na oddych a opaľovanie.

Coco Pool House ***

Coco Pool House ***

Ulica Matice hrvatske 4 , Novalja
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
CMT potovalna agency d.o.o. IČ: 1719041


mobile 00386 31 568 962

jan.kastigar@cmt.si

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,9 km
Vzdialenosť od mora
0,6 km
Zastávka
0,9 km