Vyberte sa na populárny ostrov Krk a užite si dovolenku úplne bez starostí v Magal Hoteli by Aminess ***! Čakajú vás priestranné izby a apartmány len 150 m od pláže, raňajky a večera formou bohatých bufetových stolov a bohatý animačný program pro deti aj dospelých. Dopriať si môžete aj masáž priamo na pláži a pre aktívnejších jedincov je tu fitness centrum a požičovňa bicyklov.

O ubytovaní

Magal Hotel by Aminess *** nájdete v letovisku Njivice na ostrove Krk a patrí do obľúbenej skupiny chorvátskych hotelov a rezortov Aminess. Njivice je pokojné rybárske mestečko obklopené krištáľovým morom a zelenými lesmi. Okrem kúpania a zábavy na pláži si tu užijete aj pešie alebo cyklistické túry a ochutnávky miestnej gastronómie.

Samotný ostrov Krk patrí k najväčším a najpopulárnejším ostrovom Jadranu. Milovníkov histórie tu čaká stará rímska osada Fulfinum Mirine (5,7 km), hrad Frankopan (18 km) alebo opustená dedina Dolova (11,5 km) v čarovnom lese. Na výlet sa môžete vydať na Mesačnú náhornú plošinu (35 km) alebo môžete nakuknúť do jaskyne Biserujka (9,7 km). Veľkým lákadlom sú samozrejme aj pláže, zaujímavá je napríklad pláž Klimno (8,9 km), preslávená liečivým bahnom.

Medzi významné letoviská na Krku patria, okrem rovnomenného mesta KrK (13,7 km), aj mestečká Omišalj (5,5 km), Dobrinj (11,2 km) alebo Vrbnik (19,9 km), odkiaľ pochádza aj špecifické miestne víno Vrbnik Žlahtina. Rozhodne nemôžete vynechať ani ochutnávku ďalších regionálnych špecialít, ako je prosciutto a syr, cestoviny šurlice a makaruni s omáčkou žgvacet, miestnu jahňacinu, krevety, špargľu alebo presnac a povitica - tradičné pečivo.

More a pláže

V blízkosti hotela nájdete hneď dve krásne pláže. Kamienková pláž Veya (150 m od hotela) sa pýši medzinárodným ocenením Modrá vlajka za výnimočnú čistotu vody a prostredia a je vybavená sprchami a kabínkami na prezlečenie. Okrem klasického plávania či vodných športov si tu môžete dopriať aj masáž priamo na čerstvom vzduchu.

Túto možnosť ponúka aj pláž Atea (200 m od hotela) obklopená vysokými stromami, ktorých tieň vám poslúži ako útočisko pred silným slnkom. Obe pláže majú postupný zostup do vody a nechýbajú tu ležadlá a slnečníky na zapožičanie. Na pláži Atea navyše nájdete časť vyhradenú pre vstup so psami. Výlet si potom môžete urobiť aj do zátoky Soline (6,6 km), ktorá je známa svojim liečivým bahnom.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednej zo vzdušných, útulne zariadených izieb či apartmánov. Tešiť sa môžete na krásny výhľad do prírody a vo všetkých izbách budete mať k dispozícii klimatizáciu a WiFi pripojenie. Každá izba má tiež vlastnú kúpeľňu so sprchou alebo vaňou a fénom na vlasy.

  • Izby Comfort môžu byť vo variante bez balkóna, ktorá má výhľad na park, alebo s balkónom, ten môže smerovať k parku alebo k moru. Tieto izby sú dvojlôžkové, ale umožňujú aj prístelku. Okrem manželskej postele tu nájdete televíziu a písací stôl.

  • Izby Superior disponujú vlastným balkónom s posedením a výhľadom na park alebo na more. Vnútri izby nájdete manželskú posteľ, televíziu, písací stôl, minibar a malú rozkladaciu pohovku, na ktorej je možné pripraviť prístelku pre ďalšiu osobu.

  • Apartmány Junior merajú 25 m² a okrem manželskej postele v nich nájdete rozkladaciu pohovku, ktorú možno využiť ako prístelku. V izbe nechýba stôl, televízia a minibar. Tento variant je bez balkóna, má ale francúzske okno s výhľadom na park.

  • Apartmány Superior Junior sú o trošku väčšie (26-30 m²) a majú navyše balkón smerujúci k parku alebo priamo k moru. Okrem manželskej postele je tu rozkladacia pohovka, televízia, minibar a pracovný stôl.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii si užijete raňajky a večeru vo forme bohatých bufetov so širokým výberom lokálnych a medzinárodných špecialít, vrátane nápojov. Jedlo si môžete vychutnať aj na terase s krásnym výhľadom a je tu aj detský kútik. Priamo v hoteli nájdete aj lobby bar s vonkajšou terasou a pestrou ponukou nealkoholických aj alkoholických nápojov. Často sa tu odohrávajú zábavné večery so živou hudbou.

Na obed alebo na desiatu môžete zájsť do niektorého z vynikajúcich podnikov len pár krokov od hotela. Výbornú pizzu vám pripravia v Pizzerii Bukaleta a na skvelý kokteil či na niečo dobré na jedlo môžete zájsť zase do 7seas bar & restaurant a Cabana bar&more.

Kde budete relaxovať?

V blízkosti hotela nájdete hneď dve krásne pláže. Kamienková pláž Veya (150 m od hotela) sa pýši medzinárodným ocenením Modrá vlajka za výnimočnú čistotu vody a prostredia. Okrem klasického plávania či vodných športov si tu môžete dopriať aj masáž priamo na čerstvom vzduchu. Túto možnosť ponúka aj pláž Atea (200 m od hotela) obklopená vysokými stromami, ktorých tieň skvelo poslúži ako útočisko pred silným slnkom.

Cestujete s deťmi?

Hotely skupiny Aminess sú známe svojím bohatým akčným programom. Pre deti od 4 do 10 rokov je tu Miramí Mini Club so zábavnými a tvorivými dielničkami, športovými aj tanečnými aktivitami, či diskotékou pre najmenších. Pre staršie deti od 15 rokov sú tu pripravené predovšetkým športové a tanečné aktivity, napríklad jóga, pilates alebo dance aerobic.

Niečo naviac

Nezabúda sa tu ani na dospelých, tí si tu môžu vyskúšať rannú gymnastiku, jógu a iné športy, zabaviť sa môžu pri zábavných večeroch so živou hudbou a hrami, alebo sa môžu vybiť pri hre volejbalu, ping-pongu a ďalších športov. K dispozícii budete mať aj plne vybavené fitness centrum s posilňovacími a kardio strojmi.

Magal Hotel by Aminess ***

Magal Hotel by Aminess ***

Primorska cesta 40 , Njivice (Ostrov Krk)
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
HOTELI NJIVICE d.o.o. IČ: MB:02970635


+385 52 858 600

Ivan.Lukaric@aminess.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 15 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,4 km
Vzdialenosť od mora
0,2 km
Zastávka
1 km