Súkromná pláž len 450 m od hotela, wellness centrum aj luxusná polpenzia z domácich surovín - pobytu vo Family Resort Hoteli Manora **** k dokonalosti naozaj nič nechýba. Hotel sa navyše nachádza na ostrove Lošinj, ktorý má status klimatických kúpeľov a očarí vás krásnou prírodou, čistými plážami i pôsobivou architektúrou.

O ubytovaní

Family Resort Hotel Manora **** nájdete v pokojnej dedinke Nerezine na východnom pobreží ostrova Lošinj. Celý ostrov má status klimatických kúpeľov, je teda skvelým miestom napríklad pre osoby s dýchacími problémami. Užijete si tu skvelú odpočinkovú dovolenku v krásnej prírode, k hotelu navyše patrí aj súkromná pláž vzdialená len 450 m. Na milovníkov architektúry tu čaká františkánsky kláštor zo 16. storočia (1,2 km) a nadšencov do horskej turistiky zase iste osloví neďaleké pohorie Osorščica a jeho najvyšší vrchol - Televrina (13 km). Odtiaľ sa vám naskytne podmanivý výhľad na ostrov so všetkými jeho krásami.

Ak si najzaujímavejšie miesta Lošinja, ktoré sa prezýva Ostrov vitality, radšej prezriete zblízka, vydajte sa do letovísk Malý alebo Veľký Lošinj. V Malom Lošinji (16,7 km) stojí za návštevu kostol sv. Martina z 15. storočia či Múzeum Apoxyomena v paláci Kvarner, Veľký Lošinj (20,4 km) vás očarí dobovou architektúrou, bohatou zeleňou a zaujímavou ponukou vodných športov. Neďaleko leží tiež zátoka Čikat s krásnou piesočnou plážou a Aquaparkom Čikat (18,6 km), kde vás spoľahlivo zabaví 6 300 m² vodnej plochy.

Na výlet vyrazte aj na susedný ostrov Cres (4,6 km). Oba ostrovy kedysi boli spojené a dnes ich prepája otočný most. Cres je známy najmä pre svoju divokú prírodu, nájdete tu rovno dve ornitologické rezervácie a obrovské Vranské jazero, ktoré je zdrojom pitnej vody pre Cres i Lošinj. Pozrieť sa môžete aj na obľúbený ostrov Krk (68 km), ktorý je na Jadrane najväčší, alebo ostrov Rab (100 km). Ten sa pýši najväčším počtom piesočných pláží zo všetkých jadranských ostrovov, nájdete ich tu rovno tridsať.

More a pláže

Len pár minút chôdze vás bude deliť od hotelovej pláže Galboka (450 m) v pokojnej zátoke, obklopenej borovicovým lesom. Občerstvíte sa tu v plážovom bare, môžete využiť ležadlá a slnečníky na zapožičanie a na milovníkov vodných športov čaká požičovňa paddleboardov a kajakov. Pláž je kamienková, s betónovými plochami na opaľovanie a miernym zostupom. Na dosah budete mať aj menšie, prevažne kamenisté pláže Bučanje (850 m) so školou surfovania, Studenac (1,8 km), Vražja Uvala (2,3 km) alebo Lanena (2 km).

Kde budete spať?

V rezorte vás privítajú vzdušné, klimatizované izby s krásnym výhľadom. V každej izbe budete mať k dispozícii vlastnú kúpeľňu, WiFi pripojenie a terasu, balkón alebo francúzsky balkón.

Dvojlôžková izba Standard meria 25 m² a nájdete v nej manželskú posteľ (210x180 cm), písací stôl a televíziu. Súčasťou izby je francúzsky balkón.

Trojlôžková izba Standard je rovnako veľká ako dvojlôžkový variant (25 m²) a tiež disponuje francúzskym balkónom, písacím stolom a televíziou. K manželskej posteli (210x180 cm) má ale navyše ešte samostatné jednolôžko.

Dvojlôžková izba Superior síce nie je oproti variantu Standard väčšia (ponúka priestor 24 m², ale má vlastný balkón alebo terasu (6 m²). V izbe je dvojlôžková posteľ (210x180 cm), písací stôl a televízia.

Na čom si pochutnáte?

Ráno zahájite výdatnými raňajkami vo forme bufetu s lokálnymi špecialitami, čerstvým slaným aj sladkým pečivom, džúsom, kávou a čajom. Cez deň si môžete vyberať z klasickej ponuky, reštaurácia sa zameriava predovšetkým na lokálnu kuchyňu a využíva ekologicky vypestované suroviny z vlastnej farmy na ploche 6 000 m². Medzi miestne špeciality patria čerstvé ryby a delikátna jahňacia, v kombinácii s najlepšími chorvátskymi vínami sa môžete tešiť na naozaj skvelý kulinársky zážitok.

Deň zakončíte chutnou večerou, ktorú si vyberiete z vegetariánskej, mäsovej či rybej ponuky, reštaurácia má tiež špeciálne menu pre deti. Hlavné jedlo doplníte šalátom zo šalátového baru, dezertom a pohárom vína, na večeru budete mať tiež džús v neobmedzenom množstve. Hotel ochotne vyhovie rôznym diétnym požiadavkám (po dohode pri rezervácii), je možné pripraviť napr. špeciálne jedlá pre diabetikov, celiakov a osoby s potravinovými alergiami.

Kde budete relaxovať?

Skvelý relax zažijete na súkromnej pláži vzdialenej len pár minút chôdze aj v hotelovom wellness centre. Na pláži obklopenej borovicami na vás budú čakať ležadlá so slnečníkmi a vďaka postupnému zostupu do vody je pláž vhodná pre plavcov každého veku. Na svoje si prídu aj milovníci vodných športov.

Ak sa vám práve nechce na pláž, zostaňte v hoteli. Pri vonkajšom bazéne si pohoviete na lehátku a budete si užívať svieži morský vzduch a cvrlikanie cvrčkov. Vyhrievaný vnútorný bazén s hydromasážou zaistí, že si zaplávate za každého počasia. Pre aktívnejších jedincov je tu aj posilňovňa s profesionálnymi strojmi. Unaveným svalom potom môžete uľaviť vo fínskej či tureckej parnej saune a odmeniť ich relaxačnou masážou.

Cestujete s deťmi?

Okrem pláže a bazéna sa deti vyšantia aj v peknom detskom kútiku s hračkami alebo na vonkajšom ihrisku s pieskoviskom, drevnými preliezačkami a šmykľavkami.

Niečo naviac

V hoteli si zadarmo zapožičiate horské bicykle a za poplatok aj skúter. Na pláži si môžete zapožičať kajaky a paddleboardy a prenajať si môžete dokonca aj loď s kapitánom. Na výber budete mať aj zo zaujímavej ponuky zážitkov a exkurzií, vyrazte trebárs pozorovať delfíny, potápať sa alebo rybárčiť za svitania.

Family Resort Hotel Manora ****

Family Resort Hotel Manora ****

Mandalenska 26b , Nerezine, Croatia
Chorvátsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Manora Lošinj d.o.o. IČ: MB01520636


Tel: +385 51 237 460

hotelmanora@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 18 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Fitness
Požičovňa bicyklov
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,5 km
Vzdialenosť od mora
0,5 km
Zastávka
0,8 km